Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo ovakvu formaciju bih ja igrao da sam trener Juventusa i ove igrace bih stavio u postavu
    Ovo pricam od ovih sto su dosli(dolaze) i koji se spekulisu.

Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• A, gde je tu Bastos ?
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Stvarno bice, ako dovedu Bastosa uopste nece trebati Cigler.Jedino ako ce De Celje da napusti Juve.

Comment

• Pa rekoh nema Bastosa ,opet moze i on na levog beka ali previse je ofanzivan kao i Ziegler zato bih ja probao ovakvu formaciju npr.
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Meni se tu Krasic ne uklapa na onoj poziciji, on je bolji tamo gde si stavio Qualiarellu, kao desno krilo. Ti si ga stavio prakticno na centralnog veznog, to nije njegova pozicija, on je direktan igrac, klasicno krilo.
            sigpic

Comment

• Gde ces tu Krasica crni Bice?
              sigpic

Comment

• .............Bufon..............
                Bek.Bonuci.Kjelini.Cigler
                ..............Pirlo...............
                .....Markizio. Melo..........
                .Krasic......... ..Bastos....
                ............Aguero.............
                Realno najbolja moguca postava sa potencijalnim pojacanjima, s tim da se pominje i Pastore te bi mi on u tom slucaju uleteo umesto Mela ;)

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  .............Bufon..............
                  Bek.Bonuci.Kjelini.Cigler
                  ..............Pirlo...............
                  .....Markizio. Melo..........
                  .Krasic......... ..Bastos....
                  ............Aguero.............
                  Realno najbolja moguca postava sa potencijalnim pojacanjima, s tim da se pominje i Pastore te bi mi on u tom slucaju uleteo umesto Mela ;)
                  Ne znam koliko je Aguero sposoban da igra solo napadaca. Ja to pre kao objektivni navijac vidim kao

Pirlo/Melo Makrizio

Krasic Aguero Bastos
                  ..........Matri....... (ili neki drugi napadac )
                  sigpic

Comment

• Ako mislite da se vratite na stare staze,nemojte Mela da racunate u prvoj postavi nikako,nisam video igraca cija igra toliko varira u toku samog meca,a o sezoni da ne govorimo.Tu vam treba mnogo bolji igrac.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by 'bacpoola View Post
                      Ne znam koliko je Aguero sposoban da igra solo napadaca. Ja to pre kao objektivni navijac vidim kao

Pirlo/Melo Makrizio

Krasic Aguero Bastos
                      ..........Matri....... (ili neki drugi napadac )
                      Druze, bravo! Ovako je cak i bolje od moje postave! Mela na fosnu!

Originally posted by S-Nash View Post
                      Ako mislite da se vratite na stare staze,nemojte Mela da racunate u prvoj postavi nikako,nisam video igraca cija igra toliko varira u toku samog meca,a o sezoni da ne govorimo.Tu vam treba mnogo bolji igrac.
                      Tacno! Covek me jednu tekmu odusevi, a drugu zabrlja do kraja, realno covek je dilea! Ali kada nema kise dobar je i grad kako nas narod kaze!
                      Evo npr Bacpoola je nasao oblje resenje ubacio Matrija napred, Aguera povuka iza njega, Mela izbacio i sa dva zadnja vezna Markizio i Pirlo, skorz ok postavica! U ostalom videcemo kako ce Marota da odrati prelazni rok, sve ovo je za sada nabadanje na slepo ;)

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Gde ces tu Krasica crni Bice?
                        A jbg,sto ne bi probao jednu tekmu pa kako se snadje...
                        Mada svidja mi se ovo sto je bacopola postavio
                        Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          A jbg,sto ne bi probao jednu tekmu pa kako se snadje...
                          Mada svidja mi se ovo sto je bacopola postavio
                          Zato sto je to pozicija koja zahteva bolji kratki pas i defanzivu i pozeljan je bolji pregled igre od Krasicevog.
                          sigpic

Comment

• Pa ja bih ovako stavio da je ova formacija da je drugacija sasvim sigurno bi igrao po strani ;)
                            Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Pa ja bih ovako stavio da je ova formacija da je drugacija sasvim sigurno bi igrao po strani ;)
                              On tu jednostavno ne moze da igra,nije tip igraca koji moze da igra na 3-4 pozicije,on moze desno i levo krilo i to je to.
                              sigpic

Comment

• A dobro jbt,probao bih ga bezveze da vidim da li se uklapa u formaciju i tako to ;)
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X