Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Re: Serie A
Nisam gledao tekmu nisam bio kuci ovih dana,ali sasvim ocekivan rezultat po meni.Nista cudno.Ne bi me cudilo da sada pobede Milan,kad su debili. #%d* #%d* #%d*
Necu vise da se nerviram.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Udinese rastura Palermo.Sancez i Di Natale &+I}\ &8@^J &8@^JDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Udinese ima da prodje u LS. &+I}\ &+I}\
Stvarno svaka cst najlepsi fudbal igraju. &+I}\Dreams are coming true.
Comment
-
Alexis i Antonio imate li srca ? ^*#(- ^*#(-
Drago mi zbog Udina , ali zao mi Palerma
Mogu im 9-10 dati do kraja , jer ovi imaju i igraca manje ..
Comment
-
Pa naravno da imaju.Ali zato Juventus ima neke budjave i dovode Martineza i tako te budale,a ostale na pozajmicu jer "nemaju para" #%d* #%d* #%d*
Stvarno sam se ponadao posle prvog dela sezone da se Juve najzad vraca na staru slavu borbu za "SKUDETO" ali nista ni od LE izgleda.Stvarno sam razocaran &+I}\Dreams are coming true.
Comment
Comment