Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
DFL Supercup i DFB Pokal
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostBajernov najnizi stepen samopouzdanja je opet iznad trenutnog Arsenalovog maksimalnog.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostArsenal sa maksimalnim samopouzdanjem moze pobjediti bilo koga, ali opet ovo moje navijanje je cisto sprdanje, ocito je da Arsenal ne moze dati 3 gola Bayernu na Alianzu.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa brajkula brate nek se obrukaju, al nek napadaju. Ocito je da ne mogu da prodju, hajd bar nek igraju rastereceno i nek uvaljaju kakav eurogo i ja zadovoljan. Bayern je davno prosao dalje..
Comment
-
Zasluzena pobeda Bajerna.Dortmund jeste imao inicijativu u drugom poluvremenu i veci posed lopte, ali nisu oni bili ti koji su imali ozbiljnije sanse.Stavise mislim da Nojer nije napravio nijednu paradu, dok je Vajdenfeler na drugoj strani sve i svasta skidao.Od ovog trenutka me zabole za Kup takmicenje, posto je svima jasno da Bajern ovo osvaja.
A Barselonina sezona 2008/2009?Pre bih ja rekao da je to bio jaci napadacki potencijal, jednostavno sam tada uzivao u njihovim igrama.A eto sada su mi bas nesvarljivi.
Edit 2:A Realova prosla sezona?Last edited by Ricma; 27-02-13, 22:35.
Comment
-
Bayern sasvim zasluzeno prodje danas nekonkretnu Borussiu. Nije da donosim ranije zakljucke, ali danas ovako dominantan Bayern, a njihov najbolji strijelac najslabiji igrac u svojim redovima. Da li je to igra koju treba ocekivati od njega u ovako bitnim utakmicama? Kad nije mogao da prolazi, poceo je da folira. Jedino labavo mjestu u Bayernu, napadac.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМашина су то је једино што се оз свега овог може извући. Капирам ја тебе навијачки ти то, тако и ја углавном, али објективно стање је да се ови спрдају са фудбалом, давно нисам гледао један тим са оваквим нападачки потенцијалом, лудило, опасно сам се примио има сваки меч да их пратим, мелем за очи.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Пајо малопре смо причали на фејсу, и та Барса је била убијање, кидање, али то је потрошен тим мени данас, једноставно мислим да физички не могу више да држе темпо, па ово им је пета сезона. Дакле, четири сезоне су они кидали у самом врху, а њени играчи играју и за Фурију која је исто тако издоминирала.... сви се трошимо, само је камење вечно.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOvo meni nije toliko jak napadacki potencijal koliko sve djeluje kompaktno,odbrana i golman ekstra,vezni red sabija,a ovi gore trpaju i zavrsavaju.Da imaju boljeg napadaca od ove dvije rupe ne bi im niko mogao ni prici,a i ovako tesko
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostПајо малопре смо причали на фејсу, и та Барса је била убијање, кидање, али то је потрошен тим мени данас, једноставно мислим да физички не могу више да држе темпо, па ово им је пета сезона. Дакле, четири сезоне су они кидали у самом врху, а њени играчи играју и за Фурију која је исто тако издоминирала.... сви се трошимо, само је камење вечно.
Odbrana postavlja nove standarde, napad ne.63 gola kada pogledas druge lige je jednostavno malo i nece stici do cifre od 90 golova.
Comment
-
Bayern zasluzeno pobjedio. Borussia igrala neprepoznatljivo lose tokom citave utakmice, jedino su u drugom poluvremenu bili malo bolji, ali kad se sve sabere jako lose. Mislim da je ovo samo dokaz da je Bayern ove sezone ispred njih i da Bayern vjerovatno uzima i kup, mislim da im nema ko stati na put sada kada su izbacili Borusiu, eventualno Stuttgart, ali tesko.
Fenomenalna partija Dantea i Svajnstajgera, isto tako i Robena koji je postigao golcinu u svom stilu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostГде није, 63 гола само у лиги дали, пуне са свих позиција, лудило од игре. Па обрати пажњу на ону акцију када је Робен пробио, заврнуо, а Милер петом оставио Швајнштајгеру и овај погоди право у голмана али при том му је мало Суботић (мислим да је он био у тој ситуацији, небитно) засметао. Лудара бре ! Ето само та Барса пре пар сезона се овако играла, а при том је Дортмунд јак тим, немој да се лажемо да нису.
Real koji je katastrofa ove sezone dao 62 gola u ligi,United 64... Prosle sezone Real dao 121,alooo 121 go samo u ligi!
Meni je fascinatnije iskreno sto su primili SAMO 8 golova nego sto su dali 63 jer se vidi koliko je cijela ekipa kompaktna,a odbrana prejaka od dolaska premocnog DanteaLast edited by AK47; 27-02-13, 22:45.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment