Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield, FA Cup & Capital One Cup 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Најгоре јаје, најгора врста ! Прво удара без лопте, што и није нека новина у свету фудбала, али после ово прављење Тоше је канал, 100 утакмица суспензије ! ! !

Comment

• Sejo,nije valjda da bi ti za ovo crveni dao
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Sejo,nije valjda da bi ti za ovo crveni dao
        Ma nije ovde namjere bilo,nego Rio ne vidi na blizinu pa ga nije opazio
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ma kakva kazna...mogu samo da ga povuku za...
          Rio kraljina!

Comment

• I ja sam trazio ovaj klip, koja je to budaletina, stvarno nije zdrav Rio, ali Toresu ce ovo goditi da malo ocvrsne da jednom ne bude padavicar, ali koliko je izgubljen Tores dolje na zemlji i ovaj ga dignu i nastavise xD
            Cim se ne prica o tome nece ga ni kazniti, a vas dvojica kerova smirite se, te insinuacije sacuvajte za sebe, i prozivke
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post

Nisam vidio da neko spominje
              Za jednog navijaca Liverpula previse se bavis Junajtedom.Popij casu vode i opusti se, nema potrebe da ti misli zaokupiraju ovakve stvari.Bitan je fakultet.Pogotovo ne treba ovo da te interesuje zato sto nema veze sa Liverpulom.

Mislim da od svih forumasa nijedan nije toliko posvecen rivalskom klubu kao sto si ti Junajtedu.

Comment

• Nista cudno za igraca Uniteda oduvjek su bili ovakvi.
                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Ovo nije cin igraca Mancestera(cjelog kolektiva), ovo je cin jednog covjeka, ne mozes radi pojedinog cina jednog covjeka cjeli Mancester teretiti, to se cesto mjesa ne samo u sportu nego u svim sverama zivota.;)
                  Treba strogo kazniti Ria ovo je nedopustivo, strogo ga kazniti, kakav primjer daje.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Kradu since 1968.
                    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Jedno je biti subjektivan, drugo realan, puno pljujes Mancester, i zamjeras se opasno SIlovatelju(RvP) tada si mi pao u ocima, ko dira Silovatelja taj nema prolaz kod mene, ovaj podatak mi je vec poturan pod nos
                      sigpic

Comment

• Ni jedne vise, morao sam doci na komp radi vas bagro jedno!
                        Imate privatne, ili otvorite http://www.chatzy.com/, vas trojica pa se koljite!
                        sigpic

Comment

• Repriza Celzi-Junajted se igra 1. aprila!

Comment

• Originally posted by Vladan
                            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                            :vinjaksmajli:

Comment

• Ovo bi mogao da bude mec za povratak forme Valencije . Stari lisac Fergi ga je stavio na beka , nece moci nesto preterano da se iskaze ali valjalo bi konacno da proigra .

Comment

• Za sada smo bolji, imamo jalovu incjetivu, Welbek ce ovo rjesiti vec vidim
                                sigpic

Comment

Working...
                                X