Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zaista covjek nema s kim da igra,mi nikako da umemo crnca koji dobro suta,uvijek nekog satro majstora...

Kikanovic i Djedovic,meni licno nikakvi igraci

Pa jbt Srbija s onakvom ekipom izgubi od Cg,suti molim te
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Zaista covjek nema s kim da igra,mi nikako da umemo crnca koji dobro suta,uvijek nekog satro majstora...

Kikanovic i Djedovic,meni licno nikakvi igraci

Pa jbt Srbija s onakvom ekipom izgubi od Cg,suti molim te
      Ne potresa to mene ni najmanje ja samo vidim da je Mirza izgubio <3

Comment

• Mene je evo pravo potreslo,ali cu nekako sklopiti oci veceras
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Bilo je lijepo ponovo vidjeti ludilo Skenderije
          Sad sa utakmice,ludilo bilo.Sve je zadnji napad upropastio.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
            Sad sa utakmice,ludilo bilo.Sve je zadnji napad upropastio.
            Dugo nije bilo ovako u Skenderiji još pogotovo na košarkaškoj utakmici. Izgleda raja se zaželila ovoga, a treba pohvaliti posjetu u svakom slučaju jer ipak su i cijene karata bile malo veće tj. 10 i 15 KM. Nadam se da će i u narednim utakmicama biti približno ispunjene tribine kao sinoć vidjelo se da su ih navijači nosili do povratka u meč. A i onakvim zalaganjem su zaslužili punu Skenderiju.

Šta im učini Wright.

Nisam znao da je i onaj njihov Amer bio u kombinacijama sa nama, pa smo se na kraju ipak odlučili za Wrighta i mislim da nismo pogriješili, ali i onaj igrač je strašan kakav samo šut ima, da Wright ima onakav šut dogurao bi daleko.
            sigpic
            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
            don't support us when we win."

Comment

• U sred meca Rumunija-BiH nestade struje u dvorani
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Filmski zavrsetak prvog poluvremana

Dobro je, prednost 20 poena...bilo bi lijepo kad bi ovi glavni malo odmorili u nastavku, jer su se rotirali samo Kikanovic i Sinanovic

Comment

• Nece ovo Bosna izgubiti ali je Teletovic glavni krivac za ovo sto se desava , jedno 7 trojki je za redom promasio od +18 tj od pocetka zadnje cetvrtine umesto da se igrao napad kao pre tih 18
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Smijesno stvarno, 4 Rumuna imaju po 4 prekrsaja, a Teletovic se ispucava sa 15 metara
                    Nije on kriv, doduse, sto niko drugi nije nista poduzimao
                    Tesko izborena pobjeda, nakon +24...nevjerovatno

Comment

• Šta uradismo da nakon +24 dođemo do svega +5 i triler završnicu. Teletović u 4/4 promašio sve što se moglo promašiti. Nikako da smire igru i pokušaju malo vremena ukrasti, nego odmah trica na početku napada. Zbog toga su uglavnom i stigli nas Rumuni, ništa nismo pogodili nekoliko minuta. Prije toga, prethodne 3 četvrtine smo odigrali baš dobro što je i prednost od +20 govorila. Kikanović iznenađujuće dobar. Al' ovo na kraju nam nije trebalo nikako, shvatam i umor i sve, ali čitava petorka im ima po 4 lične i mi samo trice pucamo. I onaj reditelj što je loš da Bog sačuva, zadnja minuta odlučuje se sve on nama publiku prikazuje. Uz to zadnjih 20-ak sekundi tek kada šutnu vrijeme krene. Dobro je što sada imamo veću pauzu jer smo slijedeće kolo slobodni tako da će biti vremena za odmor i pripremu za Latviju.
                      sigpic

Comment

• Samo je Wright opet imao strasno zakucavanje na kraju

Comment

Samo je Wright opet imao strasno zakucavanje na kraju

Ovdje je završio sve dileme oko pobjednika, ako ih je uopšte bilo.
                          sigpic

Comment

• Ma zakuhalo se bilo i poslije toga...i onaj zadnji pas je bio pravo kritican

Ali je ovo stvarno fenomenalan potez, u trenutku kad niko sem Mirze nista nije pokusavao...majstorija

Comment

Ma zakuhalo se bilo i poslije toga...i onaj zadnji pas je bio pravo kritican

Ali je ovo stvarno fenomenalan potez, u trenutku kad niko sem Mirze nista nije pokusavao...majstorija
                              Ma dobro držali smo tih 5 razlike. Da je neko ranije barem pokušavao da odradi nešto slično vjerujem da se ne bi doveli u onu situaciju da strahujemo za pobjedu, onako Mirza nekoliko puta sa velike udaljenosti šutirao, nažalost bez rezultata.
                              sigpic

Comment

• Ne znam kad je neki njihov igrac imao otvoren sut za 3 poena, pri 6 razlike...da je to pogodio, bilo bi svega
                                Ove stvari se ne smiju desavati, umjesto da se da prilika nekim mladjim igracima, do kraja se strahovalo za pobjedu

Mislio sam da ce Nurkic dobiti priliku, kakav kiks

Comment

Working...
                                X