Announcement

Collapse
No announcement yet.

EuroBasket 2013 (kvalifikacije, pripreme, test utakmice,...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NebojsaNS View Post
    Znaci, priznajes da provociras? Pretpostavljam da znas da to vuce ban?
    Zasto ban? Jel sam navredio nekoga? Samo sam napisao da ce Makedonija da dobije Crnogorce, a Bosna nam ne pretstavlja opasnost? Jel ovo za ban? Ako ja za ban slobodno banuj sta da ti kazem... On kad je vredjao Nadala i zvao ga sa bilo kakvim recima to se tolerisao i nije isao ban na njega, ja izrazim samo moje mislenje i spominjaju se banove... Nije ovo fan klub Crne Gore.
    OVAKO

Comment

• Ajde ne smarajte vec koji kurac, 'ocu da gledam i komentarisem kosarku na miru, boli me kurac za vasa prepucavanja. Ko nece komentarisati kosarku, moze slobodno da ne dolazi na ovaj deo podforuma do kraja prvenstva.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Zasto ban? Jel sam navredio nekoga? Samo sam napisao da ce Makedonija da dobije Crnogorce, a Bosna nam ne pretstavlja opasnost? Jel ovo za ban? Ako ja za ban slobodno banuj sta da ti kazem... On kad je vredjao Nadala i zvao ga sa bilo kakvim recima to se tolerisao i nije isao ban na njega, ja izrazim samo moje mislenje i spominjaju se banove... Nije ovo fan klub Crne Gore.
        Pali te Nebojsa, nemoguce da nisu provalio. Ne bi mi tebe nikad banovali, kad neko toliko kvaliteta donosi zasluzuje da se nasali sa vremena na vrijeme? Ha, je li tako, tako je!?
        sigpic

Comment

• Jedva cekam da takmicenje pocne. Pratio sam pripreme i iskreno... Jako mi se dopada ono sto sam video. Ali to ne mora da znaci apsolutno nista. Makedonaca se pribojavam samo zbog toga sto sam video sta mogu kada je u pitanju veliko takmicenje kao Evropsko prvenstvo. Ali verujem da ce nasi pokazati sta mogu. Verujem u Ivkovica.
          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Ne igra ni Janis Timma za Letonce, jebem ti turnir. Ljubo, pratimo Svedjane, da vi's samo kako igra mladi Jeff.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nikad vise otkaza nego sad. Vrlo je moguce da koje god 3 ekipe iz nase grupe da prodju, da ce proci i sledecu fazu posto je grupa A najjadnija grupa u istoriji Eurobasket-a Bice ovde iznenadjenja koliko hoces. Edin recimo misi da ce Grci biti prvaci, sto je vrlo moguce s obzirom na konkurenciju.
              sigpic

Comment

• Turska-Grcka finale
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Francuzi ce biti 5:0 sa prosecnom razlikom od 34 poena, samo to moze da ih kosta kad nalete na jace ekipe.
                  sigpic

Comment

• Trebam li sada gledati uopste utakmice pre finala?
                    Miko, vraticu ti za ovo na nekoj seriji.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
                      Ne igra ni Janis Timma za Letonce, jebem ti turnir. Ljubo, pratimo Svedjane, da vi's samo kako igra mladi Jeff.
                      Ko je Jeff?

Comment

• Jeff Taylor iz Bobcats-a jebote

'Nas kako igra, gledao sam ga i protiv Nemacke i protiv Litvanije.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
                          Jeff Taylor iz Bobcats-a jebote

'Nas kako igra, gledao sam ga i protiv Nemacke i protiv Litvanije.
                          Aaaaa, zakucao sam
                          Vrh igrac, ima da iskida na prvenstvu...

Comment

• Dosadno na poslu pa aj da bacim prvi post na kosarkaskim temama.

Taylora pratim jos iz vremena dok je igrao za Vanderbilt. Mnogo dobar igrač. Odmah na prvoj utakmici na kojoj sam gledao Vanderbilt sam ga zapazio i od tad potajno pratim njegovu karijeru pošto obožavam da pratim buduće igre tako nekih likova koji se slabo spominju i nisu tako medijski eksponirani kao neki drugi a imaju zavidan kvalitet. Mada je Taylorova oproštajna tekma kod kuće stvarno bila ludilo, on je tamo stvarno bio obožavan. Nadam se da će imati solidnu karijeru, jedva čekam da ga gledam na Evrobasketu pošto nisam stigao da ispratim ove prijateljske utakmice osim naših.

Comment

• Sta mislite kako ce proci ekipe po grupama?

Nazalost, finale vec znamo, Mikson nam je sve upropastio, ali jebi ga, nije lako imati takvog maga, proroka i vizionara na forumu.
                              sigpic

Comment

• Jedva sam docekao pocetak prvenstva,nadam se prolasku nasih momaka,mozda ovo nije najjace sto imamo ali je sigurno ekipa koja najvise zeli uspeh,gledao sam nekoliko meceva u pripremama i imamo cemu da se nadamo,no da prvo prodjemo grupu,pa onda dalje da mastamo. Danas kad sam video Nedovicev instagram puno srce,to je ta hemija u ekipi koja mora da postoji kako bi se uopste razmisljalo o ciljevima.

p.s Je l' ima neko odavde da ide na prvenstvo?

Comment

Working...
                                X