Announcement

Collapse
No announcement yet.

Valentino Rossi - vesti, glasine, poredjenja...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Colin Edwards Retweeted
    Michael Laverty ‏@MichaelLaverty 19h19 hours ago
    Marc broke the unwritten rule, always RESPECT those fighting for a Championship when you're not. Vale got enraged and hung him out to dry

Colin Edwards ‏@texastornado5 17h17 hours ago
    Ok, my opinion: MM is fighting for pride, not a championship. VR gets tired of MM's close racing 😳💩

Josh Brookes ‏@JoshBrookes Oct 25
    MM was riding like a dick to block VR. VR gave him looks of warning & MM didn't accept. You try ride on outside & catch, it's what happens
    Josh Brookes ‏@JoshBrookes 23h23 hours ago
    MM could've turned back & got up the inside but he stayed outside & continued to push on VR, then fell onto him, that dragged VR's leg off
    Last edited by dzigiman; 26-10-15, 08:10.

Comment

• Comment

• Vec preko 150 000 potpisa i ja sam dao svoj idemo dajte potpis idemo spasiti doktora da se bori za titulu!!!
        https://www.change.org/p/motogp-race...89f/u/13920904
        sigpic

Comment

• https://www.change.org/p/motogp-race...89f/u/13920904
          dajte potpise
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vibe
            “Maybe I won’t even start [at Valencia], I need to decide,”

“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship"
            Rosi nije kriv MM sto je pao 5-6 puta ove sezone
            sigpic

Comment

• Originally posted by Sima :)
              Da li je MM namerno pusti Lorenca ne želim da raspravljam,da ga nije namerno pusti borio bi se onda sa njim ISTIM ŽAROM kao što je to radio sa VR...
              Kada je krenuo fajt u svakom momentu je mogao odmaći od Rosija da hteo ALI NIJE,već ga obidje pa smanji obrtaje. 2 ili 3 puta u toku fajta je zakačio Rosija pri obilaženju,gledaj još koji put i videćeš KONTAKTE koje je napravio namerno...Tačno,Rosi nije hteo ni da ga udari niti da ga izgura već da ga uspori i skrene balavcu pažnju na to da je preterao sa usporavanjem i ometanjem. MM je udario VR u momentu kada Rosi okreće glavu i nastavlja sa vožnjom što se vidi na snimku u mom potpisu...
              MM je mogao da uspori skroz,da sidje ako treba sa staze ili prodje sa druge strane ali NE,odlučio je da nabode Rosija i izvrši pokušaj atentata jer to nije ništa drugo već pokušaj ubistva kada krenete sa takvom krvnočkom željom na LEGENDU...
              To je tacno slazem se sa tobom pogotovo u krivini 12 ili 13 ne znam sad tacno kako je MM izasao ispred rosija bas sa zeljom da ga srusi
              sigpic

Comment

• Samo da se ogradim ja sam Vinjalesov navijac, decko vozi maltene sa serijskim motorom i bez mnogih dodataka, koliko sam cuo, a postize zavidne rezultate, ali jednostavno ne trpim ocigledno namestanje i nepravdu i zato podrzavam Rosija.
                Last edited by Dekson; 26-10-15, 13:03.
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Vibe
                  “Maybe I won’t even start [at Valencia], I need to decide,”

“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship"
                  Covece sta radi mentor ...ubaci samo crva u glavu i onda jos potpaljuje :/ Ne kaze dzabe Rosi da misli da bi svi sami trebali da sazrevaju a ne da im trebaju mentori :/

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                    Samo da se ogradim ja sam Vinjalesov navijac, decko vozi maltene sa serijskim motorom i bez mnogijh dodatak koliko sam cuo, a postize zavidne rezultate, ali jednostavno ne trpim ocigledno namestanje i nepravdu i zato podrzavam Rosija.
                    I meni je skorz Vinjales super. Povucen , cuti i uci

Comment

• Slazem se da ima sanse da isvoji titulu. Rosi je cinio cuda i pre, ali ce mu trebati dosta srece. Najvise ce tu zavisiti od Lorenca....sve ce biti mnogo lakse ako ne bude prvi. Nadam se da ce Dani kao i juce voziti.

Comment

• Rossi sada ima promil sanse za titulu i razumeo bih ako se uopste ne pojavi u Valensiji... Ako mu je vec sudjeno da uzme titulu (Lorencov DNF) to moze da prodje i bez njega, a dorna i ostali da se zapitaju i vide kako je to bez coveka koji moze slobodno izmedju svog imena i motogp da stavi znak jednakosti

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• http://uk.motorsport.com/motogp/news...otogp-decider/

Comment

• U svakom sportu pa i u GP postje vozači, dobri vozači, veliki vozači i VELIKI ŠAMPIONI. MM je možda sjajan vozač ali velik šampion nikada neće biti baš zbog onoga što je uradio juče. Bila je očigledna namera da "uništi" VR a sve u korist svog zemljaka HL. Zaključak MM i HL šta god uradili u budućnosti neće biti u očima mnogih veliki šampioni ... a VR to jeste već odavno i biće zauvek.

Comment

• Slazem se da ne treba da odustane, i mislim da je rosi pokazao da nije covek koji odustaje, treba da ode i da se bori, imace ogromnu podrsku sa tribina.. Ali ce ipak po mom misljenju sve zavisiti od dve honde..

Comment

• Rossi treba da ima bolesno jak tempo (jaci od Jorgovana), da ostali vozaci ne zapinju nesto narocito protiv njega i da lagano prodje kroz plasman i sacuva gume za zavrsnicu... Mnogo stvari treba da se poklopi ali mislim da i pored toga ne moze nista da uradi jer ne vidim kako bi mogao do podijuma a ako bude 4 kojim slucajem ovaj pusta jorgovana na 2 mesto ukoliko bude potrebe i prica se zavrsava.

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...