Kao iz katapulta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tour de France 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Да сумирамо:
Пласман за жуту мајицу:
Spoiler
Пласман за зелену мајицу:
Spoiler
Пласман за тачкасту мајицу:
Spoiler
Пласман за белу мајицу:
Spoiler
Тимски пласман:
Spoiler
Ево, направио сам један албум са сликама овогодишењг Тура. Квалитет слика је био перфектан док нисам уплоадовао на нет и сад је мало лошији. Погледајте их овде:
http://img27.imageshack.us/slideshow...75rtr3573d.jpgArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Da i ja nesto napisem,uz nekoliko dana zakasnjenjaTrebalo mi je vremena da odgledam sve sto sam propustio :P
Svaka cast Viginsu i Skaj ekipi.Izdominirali su ovaj Tour.6 etapnih pobjeda i zuta majica i to na kakav nacinJednostavno se sve poklopilo za Bredlija.Sama kompozicija trke,padovi koji su oslabili i onako slabu konkurenciju i naravno forma u kakvoj je Skaj vozio.Jednostavno su bili daleko najjaci.I Kevendis je demonstrirao moc i ponovo pokazao da je najbolji sprinter.
Kako mi je milo sto je Vokler osvojio tackastu.Kakav je to car!
Sagan je imao debitantski Tour iz snova.3 pobjede i zelena majica
Takodje mi je milo i sto je Van Garderen najbolji mladi vozac.Koliko samo ima sjajnih mladih vozaca,sigurnio cemo imati koga da gledamo u godinama koje dolaze
Veliki Dzordz Hinkapi zavrsio karijeruZa Vinokurova se nista ne zna
Kad se sve sumira,Tour je bio losiji u odnosu na prethodna izdanja ali ne mozemo reci da je bio dosadan.Jednostavno ti je jasno sta je Tour i koliko ga volis kada grupa dodje u Pariz
A u toku je i trka u LondonuJasno je da je Britanija tj. Kevendis glavni favorit jer sigurno ima najjaci tim,ali nikad se ne zna.Ja se nadam da ce se trka malo zaciniti i da necemo gledati grupni sprint na kraju staze.Navijam za Belgijance
Comment
Comment