слажем се са колегама да слика на тоталу није најбољег квалитета. то је било најбоље видљиво при преносу полуфинала фа купа челси - ман сити - истовремено је ишао пренос и на њемачком спорт1 на астри 19.2е - и резолуција тамо је била далеко бољег квалитета! исто могу рећи и у поређењу са еуроспортом 2 - мечеви цвајте су далеко "чистији" на спорт1, иако је у питању бесплатан канал, док се ес2 плаћа!
мислим да би обје телевизије требале повести рачуна о томе. на турксату 42е се у biss-у њемачка, енглеска, холандска, шпанска, италијанска и др.лиге, као и нба, емитују потпуно бесплатно и незадовољни гледаоци могу лако окренути антену тамо... и одустати од претплате... мислим да се то не исплати ск и онима који дистрибуишу ск.
мислим да би обје телевизије требале повести рачуна о томе. на турксату 42е се у biss-у њемачка, енглеска, холандска, шпанска, италијанска и др.лиге, као и нба, емитују потпуно бесплатно и незадовољни гледаоци могу лако окренути антену тамо... и одустати од претплате... мислим да се то не исплати ск и онима који дистрибуишу ск.
Comment