Zbog čega nema nijedne reprize F1 vikenda, pa čak ni same trke?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PRENOSI 2012-2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
prijatelju ne zanima mene razlog, proslo je pola sezone, rekli su na pocetku da ide cela sezona na SK Prime, a to znaci treninzi, kvalifikacije i trka, da bi se sad napravili pametni i plunuli nam u lice pricom kako je SK Prime novi kanal napravljen samo zbog spanske lige
Comment
-
Originally posted by edohz View PostNe znam što se bunite ali sasvim je ok što su kvalifikacije na SK3, uživancija je ovo gledati uz odlične komentatore ;)
Pokušavaš da budeš duhovit, pametan? Na tvoju žalost, nisi ni jedno ni drugo...
Comment
-
Originally posted by tarantula View PostAko ne znaš zašto se bunimo, zbog čega uopšte postavljaš komentar?
Pokušavaš da budeš duhovit, pametan? Na tvoju žalost, nisi ni jedno ni drugo...
Comment
-
Pozdrav svima,
samo jedno pitanje, hocemo li i ubuduce biti uskraceni za treninge F1, i motoGP zbog raznoraznih fudbalskih utakmica? Naime jedna od najboljih F1 sezona, a mi ne možemo da gledamo kvalifikacije (koje su postale zanimljive kao i sama trka) zbog nekih fudbalskih klubova za koje prvi put u životu čujem, ajde da igraju Real i Barsa ili Valensija i Atletiko, ali ovako...................sad kad je sezona totalno neizvesna mi smo uskraćeni za taj užitak
Puno pozdrava ekipi koja nam je omogućila da gledamo moto sport na SK
Comment
-
Ne znam sto je problem da makar kvalifikacije idu na sk,jer ako moze trka nedjeljom mogu i kvalifikacije subotom,osnovni sk je samo za srbiju i bih,a u bih hayat ne emituje kvalifikacije nikad,tako da nema prepreka da bude.al mene iskreno zanima da li ce prikazivati f1 ili finale kakvog teniskog turnira kada se poklope termini
Comment
-
Originally posted by erotica View Postal mene iskreno zanima da li ce prikazivati f1 ili finale kakvog teniskog turnira kada se poklope termini
A o tenisu da ne govorimo, to je u ovoj zemlji postala čitava religija...
Comment
-
Originally posted by erotica View Postzato lijepo ko ima satelit okrene na astru i rtl i potpun ugodjaj,ja sam danas tako jer su sliku na totalu zacrnili,jest da nemam pojma sta svabe pricaju al je makar slika perfekcija
Comment
-
Na spisku prenosa za ovu sezonu vidim da ste najavili prenose kvalifikacija za SP. Večeras je u najavi prenos samo jedne utakmice, a igra se preko 20 mečeva. Zašto nema prenosa i drugih utakmica kvalifikacija kad inače nema ništa u programskoj šemi svih 6 kanala što bi zauzelo termin prenosa? Ako je tako večeras, da li možemo očekivati da se nešto promeni ubuduće, pa da imamo bar 4-5 prenosa po kolu i naravno neke derbi mečeve?
Comment
Comment