Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 Formula 1 Grand Prix of Europe (Valencia)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Čestitke navijacima Alonsa! Sad i ja vidim da ume, a mislila sam da je Vanja lud!
    Kimi me je oduševio, a i Šumi, nije odustao!
    A moj crni Hamilton...

Comment

Originally posted by Pablo View Post
      Čestitke navijacima Alonsa! Sad i ja vidim da ume, a mislila sam da je Vanja lud!
      Kimi me je oduševio, a i Šumi, nije odustao!
      A moj crni Hamilton...
      Lud sam sto pokusavam da te ubedim da predjes na pravu stranu... Zensko - mora da pogresi.

Spoiler
      Bazinga!

Comment

e pa na kraju Kobayashi dobio kaznu od 5 mesta za sledecu trku u Velikoj Britaniji,Vettel krivi SC za kvar,Raikkonen nezadovoljan drugim mestom a Bernie Ecclestone bi mogao u zatvor na 10 godinazbog optuzbi za mito.Gerhard Gribkowski optuzio je Ecclestona da je platio 45 miliona funti jednom investicionom fondu u zamenu za olaksice pri prodaji 48% deonica F1
        Miljkonen

Comment

Ako Bernie ode u zatvor to ce biti bukvalno dozivotno
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Originally posted by Maric91 View Post

Sta tek reci za divljaka iz Juzne Amerike?Trebao je biti oprezniji, trebao je propustiti hamiltona, ipak je imao jos ceo krug da ga pretekne, bio je blizu toga da pretekne Hamiltona.Razumeo bih ga skroz da je pokusao tako da ga pretekne da je bio poslednji krug.Mladost i neiskustvo...

Spoiler
            ..slazem se za juznoamerikance..xD,btw,nije ni Hamilton bio naivan ni malo..on uopste nije naivan,cak slobodno mogu reci da je bahat isto toliko,ako ne i vise od mladog "divljaka"..i nije mu prvi put,niti polsednji da ce ucestvovati u ovakvim incidentima..zasto to kazem?pa iza razloga,ako si dobro gledao,gurao ga "uslovno" receno sa staze,da bi dobio poziciju...naravno,"divljak"mu nije ostao duzan i zavrsilo se kako se zavrsilo..ali bezobrazluk Hamiltona nema granice..jedina razlika u odnosu na neki prosli period je ta,da je postao perfidniji....inace vozac koji bukvalno srlja glavom kroz zid..ono stomu u tom trenutku svitne u mozgu,to da uradi pa bog...e pa ne moze tako Luise..zato tako i prolazi,kako prolazi..doduse ima punu "podrsku" iz boxa..
            sigpic

Comment

"Smpionat Konstruktora by V66"

Trka 8/20:

1-Red Bull Renault RB8 - 124
              2-Scuderia Ferrari F2012 - 111
              3-McLaren Mercedes MP4-27 - 105
              4-Lotus Renault E20 - 95
              5-Mercedes AMG W03 - 83 ?
              6-Sauber Ferrari C31 - 54
              7-Williams Renault FW34 - 41 ?
              8-Force India Mercedes VJM05 - 32
              9-Scudria Toro Rosso Ferrari STR7 - 6

Hm, zanimljivo se razvija... F2012 je prestigao MP4-27, u 2 trke bi mogao i na celo. Neverovatno, nakon onako loseg bolida u prve 4 trke. Da je Hamilton zavrsio trku na 4, MP4-27 bi bio poen ispred F2012. To je ipak najrealnije. RB8 nije predaleko, i to je realno, mada se razliak povecala u odnosu na prethodnu trku, sa 11 na 13 do drugoplasiranog bolida. Lotus sve bolji, drago mi je da sam pogresio u subotu vikenda u Kanadi.

Comment

Originally posted by Infinity miki View Post
                e pa na kraju Kobayashi dobio kaznu od 5 mesta za sledecu trku u Velikoj Britaniji,Vettel krivi SC za kvar,Raikkonen nezadovoljan drugim mestom a Bernie Ecclestone bi mogao u zatvor na 10 godinazbog optuzbi za mito.Gerhard Gribkowski optuzio je Ecclestona da je platio 45 miliona funti jednom investicionom fondu u zamenu za olaksice pri prodaji 48% deonica F1
                Jos neko je dobio, ne mogu da se setim ko...

Raikko treba da bude nezadovoljan drugim, ovo je morao da lagano stavi u dzep. Alonso je presudnu prednsot napravio kad je za manje od kruga pretekao vozace koji jos nisu otisli u box, Raikko je tu oklevao i izgubio bar 5s. Dovoljno da se raspali pred kraj trke kad mu je Alonso pred nosem.

Nece Bernie ispastati, nema sanse. Podmazace on to, a ne sumnjam da je kriv... Pare ljude kvare.

Originally posted by Rossini View Post
                ..slazem se za juznoamerikance..xD,btw,nije ni Hamilton bio naivan ni malo..on uopste nije naivan,cak slobodno mogu reci da je bahat isto toliko,ako ne i vise od mladog "divljaka"..i nije mu prvi put,niti polsednji da ce ucestvovati u ovakvim incidentima..zasto to kazem?pa iza razloga,ako si dobro gledao,gurao ga "uslovno" receno sa staze,da bi dobio poziciju...naravno,"divljak"mu nije ostao duzan i zavrsilo se kako se zavrsilo..ali bezobrazluk Hamiltona nema granice..jedina razlika u odnosu na neki prosli period je ta,da je postao perfidniji....inace vozac koji bukvalno srlja glavom kroz zid..ono stomu u tom trenutku svitne u mozgu,to da uradi pa bog...e pa ne moze tako Luise..zato tako i prolazi,kako prolazi..doduse ima punu "podrsku" iz boxa..
                I to je pitanje koliko ce dugo trajati. Koliko je pobeda u Kanadi znacila da ce ipak ostati, ovaj fail u boxu ce ga jos vise oterati. Ide on u Red Bull dogodine.

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post

I to je pitanje koliko ce dugo trajati. Koliko je pobeda u Kanadi znacila da ce ipak ostati, ovaj fail u boxu ce ga jos vise oterati. Ide on u Red Bull dogodine.
                  ..i ja tako msm..;)
                  sigpic

Comment

Vergne je drugi koji je kaznjen, a jos se ispituju Hamilton i Maldonado, kao i Schumacher.

Izgleda da je Maldonado dobio plus 20s i nista vise. Bruka... Schumi bez kazne.

Vergneu kazna prosirena na 10 mesta + 25 000 EUR. A Maldonadu samo 20s - uticaj gosn. Williamsa...
                    Last edited by Vanja #66; 24-06-12, 20:10.

Comment

Na sportalu pise sledece :

Maldonado dobio 10 mesta nazad u sledecoj trci , ne znam otkud ti to za 20 jedino ako ovi ne lovare
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

http://www.formula1.com/news/headlin...2/6/13503.html

Nema lovarenja, jebo te sportal, znas gde se te stvari gledaju... Batali te sajtove, ocajni su, svega mi. To nisu sajtovi koji pisu istinu, nego koji se citaju, isto kao i novine slicnog tipa i auditorijuma... Stoga moze da dodje i napise ko sta hoce, a da li je to tako, to nije ni bitno. Ionako niko ne pamti sta je juce receno...

Elem, izjave vozaca.

Fernando standardno - u filozofskom raspolozenju.

Schumi je prezadovoljan, ocekivano. Kimi je onako, drago mi je zbog toga, zna da moze do pobede. Nekako, imam osecaj da je izgubio malo ostrinu, u nekim situacijama prelako izlazi iz duela, a kad pretice, mora da je 100% siguran da ce preticanje uspeti da bi se postavio, nije bio takav ranije.

Vettel nije hteo mnogo da prica, ali i on i Grosjean su stradali od alternatora koji je ispustio dusu, to ce definitivno morati da se pogleda, i definitivno ce neke glave leteti...

Zna li neko gde ima da se nadje repriza? [Uzalud pitam, znam, ali moram... ]

Comment

Pratim F1 ponovo od prosle sezone i gotivim Hamiltona i Pereza a navijam za Alonsa... U sustini volim da pobedi i Vergne samo da Vettel ne bude prvi...Njega ne mogu ocima da gledam i pitam se kad bi bi vozio Ferrari da li bi se popeo na podijum bar jednom u sezoni..

Comment

Nisam siguran da li smo ti pozeleli dobrodoslicu, tako da

Ne kontam sta ljudi imaju toliko protiv Vettela? Kako tako olako zaboravljaju Monzu 2008. i onu sjajnu pobedu u STR3... Momak je iskoristio glupost Ferraria 2010. da uzme titulu, a 2011. je svaki los segment popravio i izasao kao dominantni sampion. Niti daje nadobudne izjave, niti se preterano zali kad mu ne ide... Ove godine je u Kini pokazao kakava je velicina, sa jako losim bolidom (zbog drugacije pozicije auspuha) je dosao od 11. do 5. Momak je sjajan vozac, a kao sto juce rekoh na chatu - s obzirom na to sta je postigao sa tako malo godina, niko mu ne bi zamerio kad bi bio malo manje skroman.

Comment

Prosle god mi je bila prva sezona posle 6/7 godina i covek je jednostavno dominirao, a ja to ne volim, Vettel me podseca na Federera u tenisu jednostavno bio je dominantan i svaku trku sam navijao da ne pobedi pre svega zbog zanimljivosti, kao sto i sad strepim kad uzme pol poziciju... Jer ako on krene da vozi, a da ga ne sprecava nista tj krene prvi,onda je veoma tesko da svaku trku moze da ulazi SC i da se njemu pokvari bolid,ovako je zanimljivije 10x... Slozite se da Alonso vozi RB da bi bilo smesno? I jos nesto ne vezano za ovu trku, vezano za Alonsa, ponekad mi dodje da pomislim da bi Fernando lakse pobedio da vozi Sauber ili Williams...POZDRAV SVIMA

Comment

ja ne mogu da nadjem bas ni jedan valjan i konkretan razlog zasto ne podnosim Fetela, ali samo znam da je jednostavno tako... jos pritom gotivim bukvalno sve nemacke sportiste osim njega a recimo kod Alonsa upravo obrnuto, ne podnosim niti jednog spanskog sportistu osim njega
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X