Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Freshko , ja sam kontao da je Moutinho obnovio povredu , pa zbog toga izasao .. Ako nije , onda je Pereira nestvarno retardiran lik ..
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Kako mogu pretiti coveku koji ima "nadimak" AK47,
      Otpao ti sanzer da Bog da
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Crveni brate,nema sta
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Dale View Post
          Freshko , ja sam kontao da je Moutinho obnovio povredu , pa zbog toga izasao .. Ako nije , onda je Pereira nestvarno retardiran lik ..
          Kapiram da je to slucaj, ali ako nije, treba se na**bati keve Pereiri, koliko covek moze da usere ekipu, iako je James bio rovit, imao je Atsua, bolje taj momak nego Defour na krilu...

Inace moj novi avatar, posto nema PL timova, Porto ispao, od sada navijam za PSG u LS...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Ma ne znam , mislim da James nije ni rovit , nista tome slicno , jednostavno vec ga jedno mjesec drzi na klupi , udje oko 60. ili nikako ne udje ( i to se desavalo ) .. Strasno , Defoura gotivim ( ne bas kao Fellainia , Dembela i Witsela ) , ali je presmijesno da on igra na krilu .. Steta , imali su sansu , ali jbg , Malaga zasluzeno otisla dalje .
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Defoura i ja gotivim isto, meni licno mnogo dobar igrac, ali sramota gde ga ovaj stavi... Bolje Lucho da je igrao krilo jbt, mada Lucho nije vise za velike stvari...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• ДА будем искрен драго ми је што је Малага избацила Порто, лакше ће Јуве са Малагицом уколико нас жреб опет благонаклоно погледа, него са оним Португалцима лудацима.

Comment

• Lucho sporiji od hladovine,ne moze mi on na krilo nikako,klasicni komforni veznjak...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                    Lucho sporiji od hladovine,ne moze mi on na krilo nikako,klasicni komforni veznjak...
                    Pa jbg, pre je mogao, i u Marseju igrao par puta tu...

Mnogo mi zao, jer je ovo vrlo perspektivna ekipa Porta, neki mladi igraci predvodjeni nesto iskusnijima poput Moutinha i Fernanda, Pereira ima na raspolaganju sjajne igrace, vrlo dobre stopere ima, ima sjajan bekovski tandem Brazilaca, ima sjajne veznjake, krila dobra, sjajnog napadaca, ne znam sta mu vise treba. Plujem ga od kako je AVB otisao, ne zasluzuje on ovakvu ekipu...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                      Bez obzira na to sto je Bajern veceras imao losu zavrsnicu, najvise su podbacili navijaci na juznoj tribini koji vaze za najvatrenije.Na kraju utakmice se videlo kako se ta tribina ispraznjava, kakvi ste vi to navijaci kada vasem klubu ne ide?Tipicni gloryhunteri...
                      Jesi siguran da je veceras na stadionu bila grupa pod nazivom Schickeria?

Comment

• Iskreno nisam obracao paznju na tribine, jer sam prvo gledao mec Malaga-Porto.Posle sam vise obracao paznju na Bajern-Arsenal i pri kraju utakmice sam primetio da su te tribine poluprazne.

Jel oni bojkotuju LS?Onda izvinjavam se na greski.

Comment

• Meni se ucinilo da nisu bili jer mi je cudno da je onaj dio prazan. Pretpostavljam da je neki bojkot jer bodre oni svoj klub bez obzira na rezultat.

Comment

• Bajern se smorio da igra sa ovim pacerima, samo su otaljali posao nocas. Kakav crni Arsenal i bakraci.
                            Da je Bajernu trebalo, dobili bi ih 5:0, isto kao i Barsa Milana

Comment

• Ti ga sad pretera , pa znaci da su primili jos jedan gol ispali bi . Kako mozes tako nesto da pricas , pa kako neko tako sme da se igra, sa plasmanom u 1/4 Finale. Jednostavno ih je nadigrao Arsenal i nisu imali srece da postignu jos jedan gol i tako izbace jadni Bajern.

Comment

• Originally posted by pokerpro View Post
                                Bajern se smorio da igra sa ovim pacerima, samo su otaljali posao nocas. Kakav crni Arsenal i bakraci.
                                Da je Bajernu trebalo, dobili bi ih 5:0, isto kao i Barsa Milana
                                Aj, Dzej, spavaj! Spava ti se, je l' da?
                                " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

Working...
                                X