Freshko , ja sam kontao da je Moutinho obnovio povredu , pa zbog toga izasao .. Ako nije , onda je Pereira nestvarno retardiran lik ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by Dale View PostFreshko , ja sam kontao da je Moutinho obnovio povredu , pa zbog toga izasao .. Ako nije , onda je Pereira nestvarno retardiran lik ..
Inace moj novi avatar, posto nema PL timova, Porto ispao, od sada navijam za PSG u LS...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma ne znam , mislim da James nije ni rovit , nista tome slicno , jednostavno vec ga jedno mjesec drzi na klupi , udje oko 60. ili nikako ne udje ( i to se desavalo ) .. Strasno , Defoura gotivim ( ne bas kao Fellainia , Dembela i Witsela ) , ali je presmijesno da on igra na krilu .. Steta , imali su sansu , ali jbg , Malaga zasluzeno otisla dalje .
Comment
-
Defoura i ja gotivim isto, meni licno mnogo dobar igrac, ali sramota gde ga ovaj stavi... Bolje Lucho da je igrao krilo jbt, mada Lucho nije vise za velike stvari...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLucho sporiji od hladovine,ne moze mi on na krilo nikako,klasicni komforni veznjak...
Mnogo mi zao, jer je ovo vrlo perspektivna ekipa Porta, neki mladi igraci predvodjeni nesto iskusnijima poput Moutinha i Fernanda, Pereira ima na raspolaganju sjajne igrace, vrlo dobre stopere ima, ima sjajan bekovski tandem Brazilaca, ima sjajne veznjake, krila dobra, sjajnog napadaca, ne znam sta mu vise treba. Plujem ga od kako je AVB otisao, ne zasluzuje on ovakvu ekipu...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostBez obzira na to sto je Bajern veceras imao losu zavrsnicu, najvise su podbacili navijaci na juznoj tribini koji vaze za najvatrenije.Na kraju utakmice se videlo kako se ta tribina ispraznjava, kakvi ste vi to navijaci kada vasem klubu ne ide?Tipicni gloryhunteri...
Comment
-
Originally posted by pokerpro View PostBajern se smorio da igra sa ovim pacerima, samo su otaljali posao nocas. Kakav crni Arsenal i bakraci.
Da je Bajernu trebalo, dobili bi ih 5:0, isto kao i Barsa Milana" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment