Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Za Nojera sam pre znao da je nula od coveka, time sto je pre dve godine krenuo putem koji retko ko ide.A i veceras se pokazao u pravom svetlu kakav je, covek je los gubitnik.
Bez obzira na to sto je Bajern veceras imao losu zavrsnicu, najvise su podbacili navijaci na juznoj tribini koji vaze za najvatrenije.Na kraju utakmice se videlo kako se ta tribina ispraznjava, kakvi ste vi to navijaci kada vasem klubu ne ide?Tipicni gloryhunteri...
Comment
-
Da li mogu sad iz iste zemlje da se sastanu
Edit:
Real - Galata
Barsa - Malaga
Bayern - Juventus
PSG - DortmundLast edited by Lord Aleksoni; 13-03-13, 22:48.
Comment
-
Koliko je ovaj Pereira veliki mentalac, pa to nema nigde, stavlja Defoura na krilo, a ovaj klasican kostolomac, kada sam video na teletextu(nestao mi net jbg) znao sam da je ovaj usranko dobio drugi zuti, ceo mec hoce da lomi noge, kakav neandertalac...
Posle vidim da je izveo Moutinha na poluvremenu i uvodi Jamesa, kakav pacenik...
Bolja Malaga bila, Isco ga zabijo majstorski, iako se nije video do tog gola toliko... Od nijednog Spanca u 1/4 finalu, do 3 komada...
Spanija ne bi trebala da ima 5 predstavnika, ne zanosite se, znaju se pravila...Da je tu Atletico, da su tu Spursi, da je tu ne znam ko, ostavite se toga...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Vidi Freshmana sto je zajeban,jel to prijetis
Ma to za broj predstavnika je zajebancija sta vam je,nego meni zao sto ne igra Patetico ove sezone,a kad si vec Spurse spomenuo volio bi i njih da sam gledao u LSZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kako mogu pretiti coveku koji ima "nadimak" AK47, si lud ti ???
Ja bi voleo i jedne i druge svakako, Atletico igra sjajan fudbal, sigurno bi dogurali daleko........a opet mozda i ne bi, isto vazi i za Spurse, nmg da vratim vreme, da napravim da ova dva tima igraju LS pa da znam, mozemo samo da nagadjamo, a nesto ne volim to sta bi bilo kad bi bilo...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment