Merline ne ostaje zal, vec sramota. Stid me je pojedinaca koji igraju u Sarajevu i stid me je od koga smo izgubili. U nasim redovima samo vrijedni spomena su Torlak, Bandovic i Sesar, ovi ostali su nas obrukali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Znam da je totalno nebitno i ispasce da pametujem ali ne bi igrali sa PSV-om , izvukli bi onoga koga je izvukao tim koji je na vasem mestu po koeficijentu.
Bili bi na mestu Videotona pa bi izvukli Trabzon ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
UEFA suspendovala Rabotnički na 4 godine bez Evrope + novčana kazna od 30.000 €. Prošle godine su 2 igrača bila pozitivna na neke nedozvoljene supstance kada je Rabotnički igrao protiv Lazia. Milovan Petrović i Dino Najdoski koji su bili pozitivni na dopinškoj kontroli su jučer dobili jednogodišnje suspenzije.
Večeras nas očekuje dobar meč između Borussie i Dinama kojeg prijenose vjerovali ili ne sva 3 javna emitera (BHT1, FTV, RTRS) u BiH.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Nije valjda da ce sva 3 emitera prenositi iste meceve tokom LS , bar sam se nadao da ce biti 3 razlicita meca , ako budu isto prenosili nek se gone u tri lepeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNije valjda da ce sva 3 emitera prenositi iste meceve tokom LS , bar sam se nadao da ce biti 3 razlicita meca , ako budu isto prenosili nek se gone u tri lepesigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Koji su to idioti , bar da BHT prenosi jedno a FTV i RTRS drugo , jao Boze koji su to mentoli , ja se ponadao bar 3 razlicite lepota kad vec ne mogu 2 dana prenositi kad evo Jos ce i LE sve 3 televizije isto prenositi , da oce Partizan uci pa da moradnu prenositi to stalno kao sto su morali kad smo LS igraliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Mocni Spartak igra odlicno protiv Fenera..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma i ovo im je jako aktivan rezultat. Ali svakako da bi bilo fino u uzvrat ući sa 2-2.
P.S.
Evo ipak nema na BHT kombinovanog prijenosa, samo tekma košarkaške repke. Nakon što se digla buka odmah slijedi vađenje.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
Comment