Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
Treba tu dosta stvari da se poklopi... Ne ocekujem ih bas sledece godine u samom kraju ali mislim da mogu biti ravnopravni protivnik svakoj ekipi.
EDIT: Shaciri, svajcarac pravi!Last edited by Sir Giggsy; 25-05-13, 22:46.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe vidim zasto bi ovo Dortmundu bila jedinstvena sansa. Bitno je da Klop ne ide, za svakog igraca koji ode ce dobiti dovoljno para da nadju adekvatnu zamenu, imaju najbolji moguci sistem igre, napreduju, rastu zajedno i ako naprave duzu klupu konkurenti su i dogodine.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostPod ovakvim okolnostima, ne verujem da ce se Klop ovde jos duze zadrzavati.Malo im je falilo na celu sa njim da ponove uspeh koji su imali pre 16 godina.Zbog toga mi je krivo sto su na ovakav nacin izgubili, ali moralo je kad-tad ovo da se desi jer nije prvi put da ih Bajern sabija u poslednjih 20 minuta.sigpic
Comment
-
Da su 10-0 izgubili, navijaci bi im pevali. Kako mocna ekipa, sa premocnim navijacima..
Pobedio Bayern zasluzeno, bolji su bili..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Strasna utakmica, jedna od najboljih koje sam gledao 2013 godine. Drago mi je sto je Robben skinuo prokletstvo. Navijao sam za Bavarce.
I da veoma bitan podatak. Arsenal je jedini pobedio sampione Evrope ove godine i to na njihovoj Alianz Areni.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Zasluzeno Bajern nema sta,steta za BVB sad ce se biti rasprodaja...Last edited by El Nino(9); 25-05-13, 22:54.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostStrasna utakmica, jedna od najboljih koje sam gledao 2013 godine. Drago mi je sto je Robben skinuo prokletstvo. Navijao sam za Bavarce.
I da veoma bitan podatak. Arsenal je jedini pobedio sampione Evrope ove godine i to na njihovoj Alianz Areni.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostStrasna utakmica, jedna od najboljih koje sam gledao 2013 godine. Drago mi je sto je Robben skinuo prokletstvo. Navijao sam za Bavarce.
I da veoma bitan podatak. Arsenal je jedini pobedio sampione Evrope ove godine i to na njihovoj Alianz Areni.
Comment
Comment