Odlicna Benfica. Ajmo jos jedan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Uuuuuu kakva tenzija, kakva ludnica....jos jedan!
Uf sansa Fenera...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Penal je postojao (kad je osjetio loptu na ruci pokusao je spustit blizu sebe), samo sto ga nije trebao svirati jer je prethodno bio off side. Igraci Benfice sramno vrse pritisak na sudiju, a jel mozda Cardozo bio u off side kod drugog gola?
Valjda ce izdrzati Fener, mora ovo Sow rijesiti.
Comment
-
Meni se cini da je regularan drugi gol, nije po meni bio u ofsajdu Cardozo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nije bio ofsajd, bila je cista situacija. Cardozo mislim.Last edited by miloolja; 02-05-13, 22:08.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Not me , lijevom ovog puta , koji majstor jebem li ti
Comment
Comment