Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostИстина, још патим због тога.
Небитно је где си се родио, људи су готово целу своју каријеру посветили том клубу, то је поента моје приче. Ето Дел Пиеро је играо и Серију Б нпр. са Дамом, питање је да ли би нпр. то Тоти са Вучицом, велико питање !?sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostTo je sve proslost. Sumnjam da bi i oni ostali takvi da nisu u tom vremenu igrali. Sada se desava mnogo vise transfera, imas mnogo vise timova koji mogu i po 150 miliona za jedan prelazni rok odvojiti, a da na sledecem ponovo to ucine. Ja bih licno uvek otisao iz jednog stranog u drugi strani klub. Samo bih kod klubova iz svoje zemlje pokazivao nekakvu odanost.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostFabregasa si zaboravio
Brate ti ljudi razmisljaju kao Adebajor, zabolje ih jednostavno, po strani to sto izjavljuju.
Ljudi kao Maldini, Bufon, Del Pjero, Gigs, Skols, Zaneti i da ne nabrajam su rijetkost
@Mikula, upravo to sto chofy kaze, otisao je kod direktnog konkurenta. Borussia je ionako jedina koja moze da prismrdi Bayernu tamo."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostIskreno ja kao simpatizer Rome od Italijanskih klubova ni jednog jedinog sekunda ne sumnjam u to. Pa covek je u jednom trenutku mogao da bira klub, pare, sta 'oces... Jeste Del Piero igrao Seriu b ali koliko je pre toga trofeja osvojio, jel imao neki koji nije osvojio pa da juri za njim?
Кад смо код Тотија и Дел Пиера, не гледаш на ствар ок. Што би један Дел Пиеро играо у Серији Б, лагано је могао да оде било где, није хтео, док је Тоти једно време опасно кокетирао са Реалом колико се сећам.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNego se javio Maric!? Mene to najvise zanima
Frapirao sam se kad sam video da je Levandovski dao 4 gola, a nijedna kanta u Realovom napadu nije mogla da prdne.Bolje bi im bilo da uzmu Kavanija dok jos nije kasno, inace ima da se jos vise napate sa Iguainom i Benzemom.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostА је л конкретно Геце јури трофеј или новац ? Ja бих у овом случају рекао ово друго.
Кад смо код Тотија и Дел Пиера, не гледаш на ствар ок. Што би један Дел Пиеро играо у Серији Б, лагано је могао да оде било где, није хтео, док је Тоти једно време опасно кокетирао са Реалом колико се сећам.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе пије воду та твоја прича Сики кикирики. Ето нпр. један Роналдо је стигао да игра и за Реал и за Барсу, као и за Интер и за Милан, што је заиста реткост. Исто нпр. Седорф који је стигао да игра за оба ривала из Милана, па Југовић нпр. и за Јуве и за Интер, па....имаш доста примера и у прошлости.
To da je bilo i pre igraca koji su prelazili u rivalske timove ? Naravno da je bilo, ali je bilo mnogo vise onih drugih nego danas.
A kao sto mozes primetiti, nijedan od tih igraca koje si pomenuo to nije cinio u svojoj zemlji, svi su bili stranci.Last edited by Black Mamba 24; 24-04-13, 23:29.sigpic
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostА је л конкретно Геце јури трофеј или новац ?
Svakako bi vece pare uzeo u PL.sigpic
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostDal je mogao u tom trenutku da ode bilo gde, to je pitanje? Svaka njemu cast, veliki rispekt za njega. Nz tacno, ali znam jednog lika koga stavljam iznad Boga, koji je odbio i REal i Celsi i sve bogatune ovog sveta SG
Но све то сада на страну, све су то велике фаце, тај Тоти, Дел Пиеро, Малдини, Џерард наравно, Гигкс, Сколс, Занети, велике фаце ! Геце ће увек бити сиса продана и велико јаје, и (иако сам равнодушан према даљем наставку ЛШ јер је јуве испао) дабогда Дортмун дао Бајерну 5 комада у финалу, ако до финала обе екипе дођу, и дабогда им свима догодине Кузен узео титулу пред сурлом, тачка.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostПа како није, који клуб тада не би довео Дел Пиера, нађи само један.
Но све то сада на страну, све су то велике фаце, тај Тоти, Дел Пиеро, Малдини, Џерард наравно, Гигкс, Сколс, Занети, велике фаце ! Геце ће увек бити сиса продана и велико јаје, и (иако сам равнодушан према даљем наставку ЛШ јер је јуве испао) дабогда Дортмун дао Бајерну 5 комада у финалу, ако до финала обе екипе дођу, и дабогда им свима догодине Кузен узео титулу пред сурлом, тачка.
Predvodjen velikim Semijem, buducim (kad-tad) trenerom Liverpoola. Pa eto, meni je Torres bio omiljeni igrac zato sto obozavam Lioverpool i Atletico, sad nmg ocima da ga gledam. Sisetina.sloboda ili ništa
Comment
Comment