Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Серем се ја у ово оцењивање кад је Кваљарела боље оцењен од Мирка, човек лопту не може да прими, а о дуелу када му је играч на леђима, о томе тек не бих, једноставно човек може нешто да уради само кад је сам у кругу од два метра, е тада прими лопту и као шутне на гол. Да не дође до забуне није ни Мирко бриљирао али је бар играо фудбал, није се крио као овај, у осталом све најбоље шансе Јувентуса су прешле преко њега - два слубодна и она акција са Погбом.
Кваљарела је имао само два шута, један поред стативе, један преко стадиона.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMirko najgori igrac utakmice,iskreno ne bih bas tako daleko isao,ali dobro i jeste odigrao lose,tu je s njim i brat mu box-to-box veznjak,moze cipele taman da veze Schweinstegeru
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostCrnac meni jedan od najlosijihi, nije mi jasno zbog cega on kao odigrao za 6. Odigrava samo alibi pasove unazad koje ne mozes da pogresis, zeznuo dve jedine sanse Juvea, defanzivno jedino malo odigrao ali opet nista.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostCrnac meni jedan od najlosijihi, nije mi jasno zbog cega on kao odigrao za 6. Odigrava samo alibi pasove unazad koje ne mozes da pogresis, zeznuo dve jedine sanse Juvea, defanzivno jedino malo odigrao ali opet nista.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPirlo meni najgori,sve lopte i duele izgubio u u cijelom dvomecu,osramotio se poprilicno...
Sinoc rece komentator sa Sky-a da je Bastian prvih pola sata odigrao najlosije u svojoj karijeri. I ja se ne sjecam kad je prodao onoliki broj lopti. A Robben mi sve vise i vise ide na kurac. Ono njegovo klasicno izivljavanje nad loptom i timom. Oplali 2 puta 50 metara preko gola i onda se inati, igra preko kurca, nikome da doda.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kakav pas majstora! Veliki Lampard! Fernandov 4. gol u LE. U polufinalu smo.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by bracala View PostBar 2 opasna pasa u dvomecu da posalje, ali nista. Nula.
Sinoc rece komentator sa Sky-a da je Bastian prvih pola sata odigrao najlosije u svojoj karijeri. I ja se ne sjecam kad je prodao onoliki broj lopti. A Robben mi sve vise i vise ide na kurac. Ono njegovo klasicno izivljavanje nad loptom i timom. Oplali 2 puta 50 metara preko gola i onda se inati, igra preko kurca, nikome da doda.Igrac kome Pirlo treba poslati pas treba biti opasan, a Juventus nema takve igrace u napadu.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostNe moze pas biti opasan.Igrac kome Pirlo treba poslati pas treba biti opasan, a Juventus nema takve igrace u napadu.
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment