Ja sta znaju Rumuni , ocekivao sam da Ajax izadje kao pobednik ali Steaua je hladnokrvno izvodila penale
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jbg, ispali smo, ali raduje dobra igra napred, medjutim odbrana je havarija, da je barem bila "samo" solidna prosli bi ovaj raspali Zenit, ali ne vredi...
Heroj Spursa...
Posto je previse mocan igrac u pitanju, mora i iz drugog ugla..
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostТако је, прво смо ја и Мандушић бацили дил за ЛШ, а онда је Крле упао са ЛЕ и ти си се кладио са њим, свака част јер твој клуб не игра тамо, ниједан од многобројних навијача Челзија се није усудио на тако нешто, а има и оних који готиве Мусу Дембелеа, па и они су устукнули.
Pojma ja nemam sta si ti ovdje napisao i kad si uopste nudio ove opklade,ne sjecam se niti sam vidioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Jedini dueli vredni paznje su izmedju Totenhema i Intera, kao i Njukasla i Anzija.Ovo ostalo sto bi rekao brat Brajkula-tankosava.
Na neki nacin sam i razocaran sto je Ajaks ispao, jer bi sigurno zeleo da pogledam njihov mec sa Celzijem.
Da sve ne bude tako crno, Njukasl je prosao dalje i imacu za koga da navijam u osmini-finala.
Comment
-
Bolesno .
Najgori poslije Pepea sto se ovakvih stvari tice .. Udaranje Parkera , sad ovo , bijedno , ne treba mu to stvarno , jer je strasan igrac ..
Comment
-
Bude li neko jos jednom pokrenuo raspravu o ligama ovde obrisacu sve postove na tu temu u poslednja dva meseca, ne mrzi me, a onaj koji se time bude bavio ide na hladjenje. S oprostenjem, jebali vas i Spanci i Englezi i Italijani i Nemci i Holandjani i Portugalci.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by Dale View PostBolesno .
Najgori poslije Pepea sto se ovakvih stvari tice .. Udaranje Parkera , sad ovo , bijedno , ne treba mu to stvarno , jer je strasan igrac ..
Comment
Comment