Originally posted by Rossonero
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
E nmg da verujem da je Milan pobedio, jbes mi sve... Sve cestitke Rossonerima i Rossoneru...
Allegri sjajno postavio taktiku, koliko je samo Barsa bila nemocna, smesno zaista... Fantastican rezultat za Milaneze. Bunker na Camp Nou i najveci favorit je pred ispadanjem.
I sada vrlo zanimljiva situacija, gde su sva tri Spanska kluba pred ispadanjem, sto je vrlo interesantno... I naravno Brajki u transu, again...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostE nmg da verujem da je Milan pobedio, jbes mi sve... Sve cestitke Rossonerima i Rossoneru...
Allegri sjajno postavio taktiku, koliko je samo Barsa bila nemocna, smesno zaista... Fantastican rezultat za Milaneze. Bunker na Camp Nou i najveci favorit je pred ispadanjem.
I sada vrlo zanimljiva situacija, gde su sva tri Spanska kluba pred ispadanjem, sto je vrlo interesantno... I naravno Brajki u transu, again...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostE nmg da verujem da je Milan pobedio, jbes mi sve... Sve cestitke Rossonerima i Rossoneru...
I sada vrlo zanimljiva situacija, gde su sva tri Spanska kluba pred ispadanjem, sto je vrlo interesantno... I naravno Brajki u transu, again...sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Rossonero View PostEvo izbrisao sam post svoj da ne pocinjem nekakve svadje , jer mi do toga nije trenutno uzivam u pobjedi.
Nego da te pitam , citas li ti postove ovog Phenoma nekad?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNajlakse je biti general posle bitke pa reci ovako nesto...
Zaboravio sam na Valenciu Vladane...
Nisam naravno predvidio ovu igru Milana nego mi je jednostavno Bayern najkompaktniji u svim linijama,sve je to pod konac,Barcelona jednostavno ima vise slabosti od giganta iz Bavarske,to je moje misljenje sta god da se desi do maja
Ja npr kao simpatizer Reala se uopste nisam plasio ako im u narednoj rundi eventualno(ako prodju Utd) dodje Barcelona,ali Bayerna ne bih zelio vidjeti nikako do finalaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNajlakse je biti general posle bitke pa reci ovako nesto...
Zaboravio sam na Valenciu Vladane...sigpic
Comment
Comment