Tako je breee
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cista ruka ovog crnca...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ideeeemoooo. Puni bre!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostAlegri jos jednom majstorski protiv Barse. Samo da ostane ovako do kraja i prolaz uopste nije nerealan.
Veliki Masimo i Rikardo macka dominiraju, Konstant me prijatno iznenadio.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Ma kazem ti i mene iznenadio ove sezone,sjecam se protiv Chieva sam gledao tekmu i on je sabio i naprijed i nazad,bas zahvalan igrac...
Bayern meni najjaca ekipa ove sezone definitivno,ova Barcelona ima kakve-takve slabosti,onaj Bayern ako ih i ima minimalne suZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKad god sam gledao tog momka ove sezone bio je odlican i pisali smo o tome u Seriji A jednom Ajkulica i ja
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНе бих да коментарисем текму док се не заврши. Што се тиче Константа да обавестим необавештену рају момак је дошао из Ђенове као АМЦ што му је уједно и природна позиција, али ето Алегри га користи на беку и момак кида, увек све од себе даје, а не бих и томе да је солидан техничар, па и дриблер, а на крају и одбрану доста пожртвовано игра.
Ima potencijala u ovom Milanu, samo da Silvio i Galijani odrade ljudski svoj deo posla i bice opet jaki ko zemlja a u Alegrija ne sumnjam nimalo.
Evo ga i mocni Mbaje, ajmo sad 2:0 i cao maweni Katalonci.sigpic
Comment
Comment