Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da vidis PSG uvek zaboravljam. Bice tu odlicnih 1/4 finala. Nisu ni Porto i Malaga naivni ni malo.
    Last edited by ExEric; 14-02-13, 13:07.
    sigpic

    Comment


    • Ne bih Dortmund bas stavljao na 3. mesto jer nemaju dovoljno iskustva u ovakvim utakmicama ni igraci ni Klop. Svakako imaju svoju sansu. U cetvrtfinalu bih kao konkurente za osvajanje jedino otpisao pobednike meceva Porto-Malaga i Galatasaraj-Salke. Barsa, Bajern, Juve, Dortmund, Real/Junajted pa i PSZ sa odlicnim igracima i trenerom koji je konstantno godinama bio u zavrsnici ovog takmicenja imaju svoju sansu. Jedino sto prvi mec cetvrtfinala igraju bez Ibre i tu bi mogli mozda da puknu ako izvuku nekog jaceg. Svima ce biti zajeban protivnik.

      Ferguson juce iznenadio Murinja, dobio je to sto je hteo pred revans. Dajem Junajtedu blagu prednost na OT s obzirom na rezultat, na nacin na koji igraju na svom terenu i sve ono sto se dogadja ove sezone sa ova dva kluba.

      Dzouns neverovatnu rolu odradio. RVP sa onim sansama podsetio na proslu sezonu i Arsenal-Milan, mogao je da donese pobedu i da Junajted bude pred prolazom. Nikada u LS nije igrao nista preterano, vrlo moguce je da cak i u ovakvoj formi ukopa Junajted, protiv Reala ili kasnije.
      sigpic

      Comment


      • Polako sa Dortmundom, jedno je igrati u grupi kad nema toliko pritiska, kad je uloga favorita bila na strani protivnika, a nesto sasvim drugo eliminaciona faza dje se od njih posle odlicnih partija protiv Reala i Shitija ocekuje da nastave u tom ritmu i da opravdaju ulogu favorita. Samo Barsu i Bajern vidim kao osvajace, izmedju ostalih je gap mnogo manji.
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by Vladan View Post
          Samo Barsu i Bajern vidim kao osvajace, izmedju ostalih je gap mnogo manji.
          Mislis veci u odnosu na Barsu/Bajern
          sigpic

          Comment


          • Ja Dortmund nikako ne bih mogao da stavim ni pre Juventusa ni pre Junajteda/Reala.Ako izuzmem proslu godinu Dortmund od sezone 2002/2003 nije igrao LS, a svi timovi koji se smatraju glavnim favoritima su dogurali do cetvrtfinala, a posle i do zavrsnice.Videcete i vi kada se kvote malo budu pomerile za cetvrtfinale.;) Ova faza je za njih nova, tako da ne ocekujem da ako budu stigli u cetvrtfinale da mogu bolje od toga, jer mislim da je to za njih plafon za ovu sezonu.Jedino ako nalete na slabijeg protvnika od sebe bi im davao realne sanse za polufinale.Ali sve je to jos SBB-KBB.

            Svi timovi koji budu igrali u cetvrtfinalu ce najmanje prizeljkivati Juventus, jer bi se protiv njih najmanje naigrali.Ovako kada pogledam timove, mislim da oni imaju recept kako da zaustave Bajern i Barselonu.

            Comment


            • Dortmund nema ni tu dubinu u timu. Zamislite da se Robi povredi? Covek nema pravu zamenu niti iole ozbiljnog backup spica koji moze da igra makar priblizno to sto on igra. Dortmund sto se mene tice na 5. mestu. Ispred pobednik dvomeca Real-Junajted, 3. Juve, 2. Bajern i 1. Barsa.

              Bajernu napadac moze da predstavlja prepreku do osvajanja. Dogodine ako Pep uzme nekog ozbiljnog napadaca mogu da se posprdaju. Juve takodje ceka Ljorentea ali neverovatno igraju i pretesko ce biti dati im gol s obzirom na to koliko toga pokriva 8 od 10 igraca u polju i kakav radijus kretanja imaju + fizicke predispozicije. Sledeca LS bi mogla biti jedna od najzanimljivijih u skorije vreme, jos ako Siti promeni trenera, Benitez nece biti u Celsiju sledece sezone, Bajern i Juve dovode ozbiljne napadace. Real i Junajted su enigme sta ce se desavati na leto. Sahjtor je tu, Dortmund je tu, PSZ je tu, mozda i neka ruska ekipa, Simeoneov Atletiko i nadam se Napoli sa Valterom da moze da uradi ono sto je uradio prosle sezone.
              sigpic

              Comment


              • Videlo se koliko mogu u duelima sa Sitijem/Realom. Slazem se da nemaju dubinu kao ostali ali zato imaju vrhunskog trenera i talentovan tim koji moze da parira skoro svakom timu po taktici, tehnici, pokrivanju prostora, resavanja presinga u odbrani/napadu...

                Znam samo da ako Junajted ispadne da sam svim srcem uz Dortmund i podrzavacu Arsenal dokle god stignu (ako prodju Zee Germans).
                Last edited by ExEric; 14-02-13, 13:42.
                sigpic

                Comment


                • Mogu oni mnogo, mozda i do samog kraja ali postoji 4 spremnije ekipe od njih. Igracki jace, iskusnije, fizicki spremnije i sa boljom rotacijom. Klop je najjaci faktor i trenutno trener koji najbolje radi. Izvlaci krajnji maksimum iz svih i glavni je razlog sto tako guraju. Ne vidim trenutno nijednog trenera koji moze iz Kube i Kela da izvuce to sto on izvlaci. Taj igracki kadar ipak nije tako jak.
                  sigpic

                  Comment


                  • Ruska ekipa poput Anzhia, doveli Williana, a na leto ce isto da pljunu 100m, bice sigurno jaki... Istina da je problem Dortmundu sto nema dubinu, ali ljudi igraju najjaci fudbal pored Bajerna i Barse, najjaci, mogu daleko da doguraju ako se budu sacuvali povreda. A Juve ima recept kako zaustaviti Barsu i Bajern definitivno, zato su oni u samom vrhu, jedini problem moze biti pozicija napadaca, mada je Matri krenuo da asistira k'o Torres.

                    U svakom slucaju, cetvrt-finala mogu biti jaca nego ikada...
                    sigpic

                    “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

                    Comment


                    • Voleo bih da Barsa dobije teskog protvnika u sledecem kolu, ako prodju, sto 90% hoce... Npr Bajern ili eto posto svi kotirate tako visoko Juve, mogu i oni! ;)

                      Comment


                      • Kada spominjete Dortmund, njima jedino sto sada treba za dubinu je bek koji moze igrati i levo i desno, na ostalim pozicijama su manje-vise dobro popunjeni.Ko god da je drugi dosao umesto Sibera, ne bi se bolje proveo od njega jer tako Klop tretira drugog napadaca.Levandovski je u prvoj sezoni redovno igrao poslednjih 15-20 minuta i tek je postao standardan kada se Barios povredio, ostatak price znamo.Dortmund ne treba da ima 22 igraca koji bi trebalo da konkurisu za prvih 11, jer se bore na tri fronta koja nisu ni priblizno zahtevna kao kod Premijerligasa, a ni kod njih nisu ucestal povrede glavnih igraca kao u Engleskoj.Jesu prodali Perisica na zimu, ali dolaskom Sahina Klop moze vise da kombinuje tako da njegovim dolaskom nisu izgubili na rotaciji igraca.Samo treba to pametno raspodeliti i recimo da u ligi Klop vise kombinuje, a da trenutno najspremnijih 11 cuva za bitne meceve u Kupu i u LS.

                        Comment


                        • Dortmund samo zamenu za beka nema, ostalo je manje-vise ok. Ako im Gotze bude zdrav, mogu daleko. Njihovi mladi igraci imaju dosta tekmi u nogama, nije to uopste neiskusna ekipa, kako mnogi pricaju.
                          sigpic

                          Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

                          "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

                          Batica Wilshere je gospodin covek...

                          All hail the Chan-Chan man!

                          Comment


                          • Juce me je samo Real skrsio na kladzi za jako lepe novce ali drago mi je .

                            Ne prica se mnogo o njima a velika steta sto su Porto i Malga direktni rivali jer oba tima igraju jako lep i atraktivan fudbal. Blagu prednost dajem Portu zbog njihovog iskustva ali prava steta ako Isko ne bude jos prikazivao svoju magiju u LS.
                            sigpic

                            Comment


                            • Originally posted by KERSDRS View Post
                              Je l vidi ko kakve su zivotinje ovi iz Junajteda, a generalno igraci iz Pl. Meni nije jasno i ne verujem dok ne vidim da jedan Juventus moze da dobije Man UTD. Navijam za Real, ali meni je UTD drugi favorit za LS, jer su realno skoro pa obezbedili PL i mogu da se posvete malo vise LS nego ranije. Jedva cekam da vidim tog Juventusa, kad tako pricate o njemu.
                              United ima bolji napad od Juventusa i to je sve,ostalo je ubjedljivo na strani talijana.
                              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

                              Comment


                              • Barcelona all the way.

                                Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

                                Comment

                                Working...
                                X