Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo da se ne sastanu Juventus i Arsenal sve ostalo je ok(osim Reala ).
    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by Phenom View Post
      Ne zaboravite cinjenicu da se Anri vraca u Arsenal i bice registrovan za takmicenje
      Covek se nece zadrzati vise od mesec dana u Arsenalu tako da sumnjam da ce igrati LS...

Comment

Ne zaboravite cinjenicu da se Anri vraca u Arsenal i bice registrovan za takmicenje
        Анри није умро ?
        Џаба њима све док су Ремзи, Кошјелни и остали "мајстори" у екипи.

Comment

• Ovo mi se svidja, tako je i Celsi bio potcenjivan prosle sezone u LS i eto sta su na kraju napravili.

Malaga - Arsenal !
          Originally posted by maliajnstajn
          Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
            Covek se nece zadrzati vise od mesec dana u Arsenalu tako da sumnjam da ce igrati LS...
            Mislis vratice se u MLS? Zar ne pocinje tamo sezona sredinom marta? Znaci verovatno ce biti tu za 1/8 finala.

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

Mislis vratice se u MLS? Zar ne pocinje tamo sezona sredinom marta? Znaci verovatno ce biti tu za 1/8 finala.
              Mesec dana mu je pozajmica samo, barem sam tako ja procitao, pa ide krajem januara.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ja procitao 3 meseca
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Najvise za Real bih volio Manchester United iz vise razloga,a i dugo nisu igrali

Moze i Juve bez problema,samo ne bi zelio Bayern bas odmah...sa PSG-om igranje
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                    Ja procitao 3 meseca
                    Pa i ja isto. Eno, sad procitah na sportal.rs Messi 6 meseci van terena, a ovamo na Barsinom sajtu pise samo modrica i naduveno mu koleno.

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• Znaci vraca se ipak Hobit Frodo da spasi druzinu prstena
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
                        Najviše predstavnika u nokaut fazi imat će Španija 4
                        Primera i ove godine dominira u LP

Ma samo da je izbjeći Bayern, iskreno volio bi Manchester jer dugo je vremena prošlo od one zadnje utakmice gdje se Ronaldo naprosto iživljavo nad odbranom vragova.

Comment

• Realno, samo da se izbegne Real... ali ako zelimo sto dalje da stignemo onda je protivnik nebitan.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Znaci vraca se ipak Hobit Frodo da spasi druzinu prstena
                            Hahaha

Realno, svako ko imalo voli fudbal, ne bi voleo da se Messi povredi, i da ga ta povreda odvoji vise meseci van terena

Druzina prstena ove sezone mozda osvoji sve ;)

Comment

• Ne pamtim kada je poslednji put bio povredjen, tj nije ni imao neku tezu povredu do sada... Bila bi prava steta ako bude duze vreme van terena, ali bilo bi zanimljivo videti kako ce se Barsa snaci bez njega. Mozda i to ucini prvenstvo zanimljivijim i neizvesnijim.

Comment

• Drago mi je zbog ovog Yilmaz-a, postigao je 7 pogodaka. Celu karijeru je proveo u Turskoj, fudbalski gledano i nije toliko mlad, 27. godina, valjda ce zapasti za oko klubovima iz Zapadne Evrope

Edit: Ipak 6 pogodaka, u Galati igraju dvojica Yilmaza
                                Last edited by Phenom; 05-12-12, 23:52.

Comment

Working...
                                X