Eden uzorava teren veceras, a evo i asistencije za Torresa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Brajkula View PostБрате ово била иронија, а
Човек иде као да има мотор у буљи, свуда га има и горе и доле! Он и Бане Ивановић доста слични играчи, тенкови!
Dobar je,ali je Bane bolji sto se desnih bekova tice,a sto se lijevih tice neprikosnoveni Marcelo;)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View Postaha
Dobar je,ali je Bane bolji sto se desnih bekova tice,a sto se lijevih tice neprikosnoveni Marcelo;)
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМа Дани Алвеш је без конкуренције, али он ми је некако другачији тип бека, он је техничар, дриблер, док су Бане и Лиштајнер стрвине, јаки ко стене, газе. У конкуренцију бих убацио и Пишчека и ја стварно нисам паметан ко је још вредан помена. ;)
Meni je dobar i Zabaleta iz Citya kad ga ona budala ne gusi,bolji mi je on od Poljaka Pisczeka...meni su TRENUTNO najbolji Bane,pa Lichesteiner sto se desnog beka tice;)
Stativa za ShakhtarZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Да бре Забалета ове године убија. Али он ми је некако играч који може све да одигра и ништа од тога на врхунском нивоу. Али ове године је стварно одиграо пар мечева изврсно на десном беку, често сам га гледао јер ми Сити не обилази тикете.
Шта раде овај Вучинић и Ђовинко испред гола, завршавај ове бре
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostNe zaboravite Miljkovica iz Partizana !!!Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment