Posed lopte 57%-43% u korist Schalkea...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovaj rezultat u Madridu je apsolutno nerealan
Zaslužili smo da gubimo sa min. tri gola razlike, ljudi nas ubiše al ono totalno. Klasično iživljavanje Klopa nad Mourinhom.
Nek se stidi uprava Reala kad su dovli onog invalida, pa bolje bi izgledali da umjesto njega igra neki mladić iz Castile. Više bi bilo kreacije i inovativnosti u samoj igri. Ovako on trči ko muha bez glave, frajer se nije sa loptom sastavio kako treba.
Nek ih je stid i sram sve redom, bruka kako loše igramo ove sezone.
MARCELOLast edited by edohz; 06-11-12, 21:40.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostNije to taj igrac Miko, malo si se zbunio. Jednu utakmicu odigrao od pocetka.
Koliko Pepe skoci
edit : gledao sam ga na debiju protiv Bordoa Tad sam imao na kladzi isto , uglavnom jeste on
edit 2 : inace odigrao 6 meceva ove sezone ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Miko, brat je odigrao dva meca ove sezone, ne lupaj.
Mogao bi Essien uci umesto cupera i eventualno Kaka, samo da ne udje mrtvi Callejon.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMiko, brat je odigrao dva meca ove sezone, ne lupaj.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMiko, brat je odigrao dva meca ove sezone, ne lupaj.
Mogao bi Essien uci umesto cupera i eventualno Kaka, samo da ne udje mrtvi Callejon.
1) PSG - Bordo - igrao od pocetka
2) Lil - PSG - usao u 71'
3) PSG - Soso - usao u 75'
4) Nansi - PSG - usao na startu drugog poluvremena
5) PSG - Marsej - kup usao u 62'
6) PSG - Dinamo - od pocetkaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View Posthttp://fr.wikipedia.org/wiki/Saison_..._Saint-Germain
1) PSG - Bordo - igrao od pocetka
2) Lil - PSG - usao u 71'
3) PSG - Soso - usao u 75'
4) Nansi - PSG - usao na startu drugog poluvremena
5) PSG - Marsej - kup usao u 62'
6) PSG - Dinamo - od pocetka
Originally posted by Miko View PostRabiot igra kao starter celu sezonu , bar skoro sve meceve PSG-a sto sam ja pratio sto u Francuskoj sto u LS je igraoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Povredio se Higuain, zadnja loza.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Rabiot igra kao starter celu sezonu , bar skoro sve meceve PSG-a sto sam ja pratio sto u Francuskoj sto u LS je igraoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment