zao mi je zbog zenita imaju solidan tim i zasluzili su vise u ovom mecu protiv milana
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na OBN-u je u toku emisija uoci pocetka utakmice City - Dortmund. Lik koji ce "prenositi" tu utakmicu odmah u uvodu bestidno i bezobrazno rece da se utakmica Zenit - Milan zavrsila 2:2. Da stvar bude gora, "strucni" konsultant je samo dodao da je to dobar rezultat za Milan. Tesko je pogledati na internetu rezultat, treba biti mudar za to.Last edited by bracala; 03-10-12, 20:17.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNa OBN-u je u toku emisija uoci pocetka utakmice City - Dortmund. Lik koji ce "prenositi" tu utakmicu odmah u uvodu bestidno i bezobrazno rece da se utakmica Zenit - Milan zavrsila 2:2. Tesko je pogledati na internetu rezultat, treba biti mudar za to.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPretpostavljam VugdalicTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostDobro pretpostavljas.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostStudio inace dominira ako je isti kao prosli put Je li ponovo ima neki gost , prosli put bio CiroTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Cek prebacio sam Vlado gost xD Nije mi jasno sta ce im ova cura u studiju sem da trepce okicama i smije se svakoj sto ovi kazu nakon sto se oni nasmiju i da govori Sasa to zna i slicnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Spoiler
Zabrinjavas me Miko.
Veceras ocekujem dobru utakmicu sa dosta golova i naravno golom Dzeke .Blagu prednost dajem City-u.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostDajte neki stream za Schalke.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Sta je Real promasio, ljudi moji je li moguce ovo?
CR, Kaka i kompanija, ajmo to malo bolje bre.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nova 100%-totna sansa za City. Suplja Borussia.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment