Originally posted by Mladen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Svidja mi se sto Sasa Markovic dobija priliku da zaigra u prvom timu. Prava steta sto je jako malo igrao od kada je dosao u nas klub.
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNeca je oduvek sjajan tehnicar ali kao i Scepovica strucnjaci sa istoka i zapada su ga osporavali i zvizdali.
A bas me interesuje kako ce Lazar da odigra ove sezone. Nadam se da nece biti samo one season showLast edited by Mladen; 17-07-12, 21:05.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Za ovih 20 minuta ubedljivo najlosija odbrana , nimalo nisu uigrani Vec 2 puta se moglo kobno zavrsitiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by Mladen View PostPre cu da istrpim Kovinjala nego Acu Informaciju -.- A inace, najbolji komentator sa RTS-a je gospodin koji prenosi atletiku, oprostite sto se ne mogu setiti imena
Vidim ja da ce ovi Maltezani dobiti jedno 6 u Bg.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment