Sta odbrani Hart, au bre, kakva tekma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga sampiona i Liga Evrope 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by colke995 View PostI kolarov i Dzeko treba da mu budu uvek u 11. To sto je on kreten to je druga prica. Mocni benzema!
Comment
-
Rooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallll lllllllllllllddddddddddddooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaa CristianoooooooooooooThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
HAHAHAHA , moj Kompany , covjek sve vrijeme gleda u lopt ui kad je dosla do njega , sagne se , katastrofa ..
Zasluzeno ce Real slaviti .
Comment
Comment