Odlicna srbija protiv austarlije iako smo mogli da ih dobijemo sa vecom gol razlikom... nadam se da idemo do kraja da ne ispustamo ovaj dug niz godina za osvojenim medaljama,napred momci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
X
-
Evo i timova koji igraju QF
Madjarska - Kanada/SAD
Srbija - Japan/Njemacka
Hrvatska - Crna Gora/Rumunija
Italija - Spanija/Australija
Po meni polu-finale ce biti Madjarska vs Srbija i Crna Gora vs Italija a finale Crna Gora vs Srbija , Sampion = SrbijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Miko slazem se Madjari nisu jaki pokazala je grupa to. Mucili su se i protiv Crne Gore i protiv Spanije i mislim da Srbija moze do finala a i Crna Gora takodje A tamo neka pobedi bolji... Ali da sacekamo... Samo se nadam da cemo proci Nemce u stilu
Comment
-
Jaki mecevi u QF ... Amerika odigrala najbolje kad je najteze i mogli bi izbaciti Madjare koji nisu nista posebno ... Srbija bi trebala lako protiv Nemaca ali setimo se prosle godine i svetske lige kada su nas Nemci tukli u Srbiji ... Talijani ce sigurno uzeti ovakve Spance a Crna Gora moze tuci HrvateSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
U 8h su Madjari i Ameri,u 10:40 CG i Hrvatska,a u 15h Italija-Spanija.
Srbija nece imati problema,ne smiju se potcijeniti Njemci,ali nece ni biti potcijenjeni.Ameri mogu da naprave probleme,ali ne i Madjarima,nikako im ne odgovara njihova igra.
Hrvati su favoriti,CG mora da odigra kao protiv Madjara tri cetvrtine ili kao na pocetku protiv Spanaca,veliki padovi ce znaciti i kraj sampionata.
Italija-Spanija je tesko prognozirati,ja bi ipak malu prednost dao Spancima,vec su odigrali dva paklena meca i to moze biti njihova prednostsigpic
Comment
-
Posto nema tema Vaterpolo Kladjenje da napise ludi tiket za veceras ,50 eura sam stavio , kvota 2.01
Kina-JAR - 1
Madjarska-USA - 1
Srbija-Njemacka - 1
Hrvatska-CG-1X
Australija-Japan - 1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Majo,kako mozes reci da nas ne zanima da je on ulozio 50 evra?To je kljucna stvar u celom postu
Comment
Comment