Australija pobedila Rumune 9:8 u neizvesnoj utakmici i sa njima cemo se boriti za prvo mesto u grupi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
X
-
Ode mojih 5 eura a taman sam se ponadao da ce supci dobiti ... Jaooo kako su me nocas iznervirali ... Vode 9:7 i imaju napad i igraca vise ali ne to su Crnogorci ... Srbija i Kina kroz nekih pola sata pocinju, trebala bi Srbija bar 7+ razlike dobitiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Malocas sam bio na sajtu.Sve sam se pogubio.Mogli su bolje da srede sajt.Odvojeno da bude vaterpolo i da se vide sve utakmice koje treba koje su odigrane i koje treba da budu odigrane i naravno tabela.
Ako ne bude iznenadjenja necemo igrati sa vama u cetvrtfinalu.Mozda tek u polufinalu.
Hvala.
Comment
-
-
-
Ni Nemci nisu za potcenjivanje.I nas su oni znai par puta da iznenade.Ko god bud u toj grupi drugi, igrace najverovatnije sa nama u cetvrfinalu.Slede dve veoma zanimljiva meca u toj grupi koja ce da nam da jasniju sliku ko bi nam bio rival u cetvrfinalu, posto u drugoj grupi Hrvati nemaju konkurenciju.Oni od svih reprezentacija imaju najlaksi put do cetvrtfinala pored Kanade, Japana i Brazila.
Comment
Comment