Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vaterpolo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U grupi su nas dobili posteno bez sudija.2001 smo ih dobili u Madjarskoj, ako ih trema pojede ne vidim zasto se tako nesto ne bi ponovilo u nedelju.Mada opet je tada veliki doprinos u osvajanju zlatne medelja imao Sostar, tako da nam golmani moraju braniti na njegovom nivou ako zelimo zlato.

Jedine zamerke koje imam je to sto nisu svirali faul Savi kod igraca vise jer nije drzao loptu u rukama(kada je takva situacija ne svira se faul) i ono po meni nije bilo bas za iskljucenje.
    Last edited by Ricma; 25-07-14, 22:25.

Comment

• Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• http://mondo.rs/a713251/Sport/Ostali...eje.-FOTO.html
        Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Bravo momci kakav stav I veru ste pokazali da bi dosli do preokreta a sad idemo da odrzimo lekciju domacinima

Comment

• Kakvu utakmicu sam propustio Nego dobro, barem sam sačuvao živce

I dalje smo u vrhu, idemo u novo finale. Mađari relano favoriti, nadam se da će ih pojesti trema, kako bi bilo slatko da osvojimo zlato na njihovom terenu.

Najači golman CG

Comment

• Ne znam sta ste se navrzli toliko na Gojka, imao ocajan dan, jbg. To sto nam je do ove utakmice bio najbolji igrac nema veze? Bar dve utakmice nam je sam dobio, ne mora se sada pljuvati.

Posle 8:4 sam mislio da je gotovo, pa onda 9:7 (umesto 8:8) isto vrlo lako moglo prelomiti, ali mentalitet nam je bar u vaterpolu premocan. Mnogo veliki karakter treba posedovati za onakav preokret. Veci boost samopouzdanja tesko da smo mogli dobiti pred finale. Bice pakleno

A sad dan za uzivanje.. Krece se od Pavla na recepciji

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Nepravedno bi bilo ne istaci veliku ulogu Prlainovica ,sem realizacije.
                Pred kraj ona oduzeta lopta i gol Mitrovica, ali i igra u odbrani, i mentalitet pobednika.
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Previše hejta nad Savićem od samog početka njegovog početka na mestu selektora.

Uvek smo imali odlične golmane, dobro možda nije Gojko na nivou Šefika i Sora ali jbg desi se nekad loš dan šta da se radi. Ali an prethodnim mečevima je blistao, spašavao nas u mnogim teškim situacijama. Protiv Španije je bio dobra, i šta sad da pljujemo dečka ..

Comment

• Gojko je sve u svemu prosecan golman i najslabija karika u timu.Vecina njegovih odbrana nisu spektakularne, on da je bolji sigurno ne bi branio za Ferencvaros.Uvek su nam golmani bili ti koji su imali veliki udeo u osvajanju zlatnih medalja, Sefik u 38 godini je bolji od oba nasa golmana.To je po meni jedna od vecih gluposti koje smo napravili u poslednjih par godina, Soro nikada nije bio bolji od Sefika i ko ce ga znati koga je sve tu pogurao.Golmani veceras moraju da nam brane na nivou barem Sefika ko god bude branio ili napad treba da bude raspolozen a to znaci da bez problema prekucamo 10 golova bez obzira da li ih dajemo iz igre ili sa igracem vise, a to ce biti veoma tesko jer nas je prosli put kad smo igrali protiv njih trema pojela i ne verujem da ce da padne vise od 16 golova na mecu.

Jedino koje je bio bolje resenje od Savica je Milanovic i njemu je bilo prvom ponudjeno mesto za selektora koje je zbog licnih razloga tada odbio.Savic je tada napravio malo veci uspeh sa Zvezdom i dobio je prednost u odnosu na Vujasinovica.Tesko da mozemo da ocekujemo da mozemo sa njim da imamo iste uspehe kao i sa Udovicicem jer pre svega fale Soro i Vanja.Vremenom mozemo da nadomestimo odlazak Vanje, jer ima par mladjih igraca koje obecavaju, dok za Sora nema na vidiku.Savica ja itekako postujem po tome sto je uradio u prosloj sezoni, sa slabijim timom pobedio Dejana Udovicica a to nije mala stvar i par talenata izbacio u prvi plan.Radi on dobar posao i glupost bi bila da se smeni u skorije vreme, barem neka zavrsi olimpijski ciklus pa da vidimo gde smo.

Prlainovic se nije isticao po golovima, ali je od svih igraca najveci radnik i puno znaci u odbrani.Njegov ucinak ce vecina da najmanje primeti.Sece lopte, dobro se postavlja u odnosu na protivnickog centra kada smo u odbrani tako da protivnik ne moze da ga lobuje, a i kod igraca manje se odlicno krece.

Comment

• Prlainovic-Madjarska 3:1

Comment

• Pih koja rutina
                        sigpic

Comment

• Auuuu sunce ti Jebem
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Madjari su pod strasnim pritiskom, potpuno su saseceni.
                            Nasi sa strasnim planom igre, potpuno smo ih iznenadili
                            Samo treba strpljivo, nista nije gotovo, dok se ne odsvira"kraj":- uvek treba da se secamo iskustva sa "bracom".
                            Ovo je bilo vazno, da se ovaj novi golman probije

Spoiler
                            Ovaj reporter bas intrigantan za slusanje, kvari utisak
                            Last edited by jovan; 27-07-14, 21:01.

Comment

• koliko se nalozio ovaj madjarski golman
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Madjare je pojela trema i mi smo to maksimalno iskoristili.Desio se bas onaj scenario za koji nisam verovao, a ovo nam je i najbolje napadacko poluvreme ako izuzmemo meceve sa autsajderima.

Da izdrzimo sledecih par minuta kao i njihov nalet i to bi trebalo da je to.

Comment

Working...
                                X