Uh, konacno pobeda za Hamiltona... Potpuno zasluzena, jes da su bile male razlike, ali bio je najbrzi tokom veceg dela trke. Gledamo obrnutu situaciju u odnosu na pocetak sezone, RB izdominirao u kval. a u trci su imali isti tempo kao i ostali. Nisu mi bile jasne taktike Alonsa i Vettela, potpuno je suludo ocekivati da zadrze poziciju na ovakvoj stazi, i drago mi je zbog Groesjeana i Pereza, fenomenalne voznje. Samo me zanima jedna stvar, da li iskljucivo tim bira taktiku ili se i vozac nesto pita? Jer, ne mogu da poverujem da bi tim odbio zelju vozaca da udje u box. Jedino ako iz Ferrarija lazu Alonsa, pa su mu u poslednjih 20 krugova govorili da ima isti tempo kao Lewis, pa onda on nije ni pomisljao na ulazak u box, ali cisto sumnjam da je tako... Ne znam ko je normalan mogao da pomisli da ce Alonso i Vet uspeti da se odbrane. Mislio sam da je ta lekcija o jednom odlasku manje u box naucena na primeru Vettela prosle godine u Kini, ako je nekome trebalo ponovo objasnjavati, pa tu je primer Kimija ove godine u Kini... Van Monaca ta taktika ne pali... U svakom slucaju, i da su otisli jos jednom u box, opet bi zavrsili iza Hamiltona, s obzirom da je takav bio poredak i posle prvih stopova, samo ostaje pitanje da li bi ih stigli Romain i Sergio.
Od ostalih, steta za Massu, ali vidi se da dolaze bolji dani za njega, Kimi vec drugu trku u problemima, mada je jos i dobro prosao, Button najvise fejluje, ceo krug zaostatka za timskim kolegom?
Za titulu, Lewis, Seb i Alonso, eventualno Kimi i/ili Button ali treba im pobeda (podijum) sto pre, ali nije to bas realno...
Od ostalih, steta za Massu, ali vidi se da dolaze bolji dani za njega, Kimi vec drugu trku u problemima, mada je jos i dobro prosao, Button najvise fejluje, ceo krug zaostatka za timskim kolegom?
Za titulu, Lewis, Seb i Alonso, eventualno Kimi i/ili Button ali treba im pobeda (podijum) sto pre, ali nije to bas realno...
Comment