Announcement

Collapse
No announcement yet.

EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma sjajno, bas da vidim da li bi smeo protiv Spanije ovako nesto da dosudi.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bravo sudija, sramota.

Comment

• Molim te Ronaldo kao Boga, siluj ove smaracke patuljke. Tako da bude ruzno, tako da ih svih pet sudija ne mogu izvaditi.

Comment

• Sve u svemu, ocajna utakmica!

Comment

• Ma ovaj penal je nebitan, koliko cinjenica da je Blan izveo totalno defanzivan sastav bez ijednog dovoljno kreativnog igraca, sem Riberija koji je bio ocajan celo prvenstvo, ukljucujuci i prvo poluvreme ove tekme.

Originally posted by NebojsaNS View Post
            Karim je danas potpuno beskoristan, igrac manje.
            Beskoristan jer je morao da glumi veznog igraca, pa to je suludo, ko da mu da normalnu loptu, sem Riberija kojeg sam pomenuo da je ocajan, a to je i delom zasluga Spanskih defanzivaca. Bez Nasrija, Debuchy na krilu, pa gde da das gol, kako da das, ne moze nikako sem iz prekida nekog... Blan glavni krivac za ovaj poraz. Spanci su delovali nezainteresovano celo drugo poluvreme, u fazonu ako Francuzi daju gol, mi cemo dodati gas i dati tri komada...;)
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Da se ponovi..

Videcemo ko ce da zameni Helder-a, mozda Varela od pocetka krene. Sve u svemu, nadam se da ce cigani da puknu ruzno.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kolko su dosadni, tolko su jaki.
                sigpic

Comment

• Moj vecerasnji utisak utakmice,kao i citavog prvenstva kad je Spanija u pitanju,je da Del Boske vrhunski odradi i spremi svaku utakmicu,a kad se uzme u obzir kakav potencijal ima u timu mislim da moze svaku utakmicu do kraja "pjeske" da dobije.

Comment

• ''Loran Blan smatra da Olivije Žiru nije kompatibalan sa Karimom Benzemom.''
                    Aca iz prve ruke, nakon kafice sa Blancom. Pa majku mu, otkud ti znas sta Blanc misli?
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• sigpic

Comment

• Italy 0–0 UEFA Euro 2008 1/4
                        Russia 3–0 UEFA Euro 2008 1/2
                        Germany 1–0 UEFA Euro 2008 Final

Portugal 1-0 FIFA World Cup 2010 1/8
                        Paraguay 1-0 FIFA World Cup 2010 1/4
                        Germany 1-0 FIFA World Cup 2010 1/2
                        Netherlands 1-0 FIFA World Cup 2010 Final

France 2-0 UEFA Euro 2008 1/4
                        Pa možel neko da zabije Velikom Ikeru

I samo na kraju hvala Fifi i Uefi jer da njih nema ova Španija nikad nebi grupnu fazu prošla, Uefa I Fifa još jednom veliko HVALA !!!!!

Comment

• Bolja ekipa ide dalje , to je to .

Drago mi je zbog Xabia , 2 gola u 100. mecu , jest da igra u Realu , ali njega je nemoguce mrziti .

Francuska ocajna .
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Da je protiv koga drugog sviran onakav penal, bio bih protiv jer zaista ono realno nije za penala. No, svirano je protiv Francuza koji daju golove rukom u baražu, pa zatim strepe protiv BiH za odlazak na Euro i u 80. minuti zabijaju iz diskutabilnog penala za odlazak na prvenstvo - zbog toga mi nije krivo što je bio penal.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

Comment

• Pa valjda je jasno svima da Spanci uvek igraju koliko im treba. Dali gol, videli da su Francuzi nemocni i smarali celo drugo poluvreme sa nebitnim pasovima, cisto da nabiju statistiku. Tako je bilo sad, tako je bilo i na SP, gde su u nokaut fazi sve do finala dobili sa 1-0, jednostavno, igraju koliko treba.
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Ma penal je bio, nema tu sumnje, videlo se odmah, cidelo se i na snimku, ja sam samo pitao da li bi bilo svirano protiv Spanije ovo u istoj situaciji. Realno, nema sanse.

Comment

Working...
                                X