Holandija igra gore od Grcke.Grci se barem bore.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Grci su bar prošli dalje, ovi ovako teško da mogu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma nebitno i da nisu prosli oni se bore Holandija igra ko Srbija protiv Slovenije sto se tice borbe i zelje za pobjedom."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Nani i Ronaldo se sprdaju sa odbranom Holandije. Ne mogu bekovi Holandije nikako da ih cuvaju.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Samo se pitam gdje nestade ona Holandija s pocetka tekme. U prvih 15 minuta odlicno, potpuna kontrola meca, tecna igra, a onda potpuno sivilo. Mogu biti zahvalni sto Ronaldo nije imao srece kada je pogodio stativu i sto je nesposobni Postiga promasio onakvu priliku. Portugal ovdje moze do 3 boda, to se vidi. Ako Holandjani zele trijumf sa 2 razlike, moraju se sabrati i igrati kao tim a ne kao pojedinci.
Krohn-Dehli zabio drugi gol na EURU. Ne pratim tu utakmicu, ali sudeci po rezultatu (koji ne mora biti mjerilo) Njemacka ne igra sa 100% mogucnosti.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne znam kad su poslednji put Holandjani imali goru atmosferu u ekipi. Popisam se ja na zvezde i zvezdice zabole me ko koga ne gotivi igrajte bre ne brukajte se! Sa ovakvim igracima polufinale minimum. To treba biti sve je to besno!
I treba da ih sabije Portugal.
Mumaro ja igrao Portugal x-1 5.75 kvota i Nemacku 2-2i3+ 3.65Last edited by Condition23; 17-06-12, 21:39.
Comment
-
Ja mislim da Van Maarwijk nema dovoljno autoriteta za takve zvijezde."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostJa mislim da Van Maarwijk nema dovoljno autoriteta za takve zvijezde.
Comment
-
Ajde da imaju toliko zvezda pa da i kazes, ali se zali Huntelaar kako ne igra..Evo ga igra, nista nije uradio, osim sto je glumio odbojkasa pred kraj poluvremena.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostVan Persi se ne vidi nigde, a bas se dosta ocekivalo od njega. Nadam se da ce da eksplodira u drugom poluvremenu.
Ako Portugal dobije, i Danska dobije 2-1, idu dalje Portugal i Danska.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ima jedan slucaj kad je bio neki predsednik, kralj, ili sta vec u Obali Slonovace i reprezentacija se obrukala na africkom kupu nacija i kada su se vratili sve ih je strpao u zatvor zato sto su obrukali zemlju. Tako treba i ove Holandjane. Katastrofa je kako igraju, mada bih voleo da pobede a Danci remiziraju i da prodju daljesigpic
Comment
-
Ko prolazi ako ostane ovako do kraja? Mrzi me da se drkam sada sa tim
Nemacka i ...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies