Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostTi si u zabludi da navijas za Englsku. Lazes sam sebe.
Nece Spanci nista bez spica protiv Italijana, jednostavno ne mozes tako protiv njihovih defanzivaca. Dok ne udje Fernando (svejedno koji) nemaju cemu da se nadaju.sigpic
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostSto se tice napada Italije u startnoj ne znam ko mi je gadniji.Totalno neshvatljivo da Cassano igra prvu postavu posle ovakvih sezona Giovinca i Di Natale-a.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostEnglezi pucaju od dostojanstva, koja prevara Ukraden SP 66 pred ocima svih, jadno otimanje.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNe moze Kasano nikad da bude lider ozb ekipe
Comment
-
Je l' moguce da im nece startovati Llorente? Kakve sisice jbt, nisam igrao hvala Bogu na njih, da Bog da izgubili golom u 95. minutu.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Giovinca da nije bilo , Parma bi vjerovatno ispala ..
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostUbedio si sebe, pa mislis da navijas za engleze a oni bez zuba ruzni nikakvi, gingeri, pegavi, ne mozes da ih volis.
Sa 5 godina poceo da ih gotivim zbog Stivija i Faulera kad sam gledao s caletom i to je to, ostalo do dan danas.
Mada ne volim u principu nesto evropske reprezentacije, juznoamerikanci!sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostBrate ne gledam ja izbor za miss nego fudbal.
Sa 5 godina poceo da ih gotivim zbog Stivija i Faulera kad sam gledao s caletom i to je to, ostalo do dan danas.
Mada ne volim u principu nesto evropske reprezentacije, juznoamerikanci!
Znao sam da je uticaj sredine, nema veze ako je cale onda je oprosteno
Comment
-
Jos sam u dilemi da li da gledm utakmicu ili seriju...Rekao sam da necu gledati utakmice Spanije,osim ako budu igrali u finalu,pa da navijam protiv njih Ni Italijane ne volim(da ne navodim razloge ),ali postujem Juventus pa ce mi biti drago da pobijede danas.
Ja bi volio da iz ove grupe prodju komsije i Irci
Comment
Comment