Originally posted by chicharito14
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini (diskusija i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDa su hteli dali bi 5. Ko god ne veruje u to, zavarava se debelo. Hrvati nisu losa ekipa nimalo, jednostavno napadacka su ekipa i protiv Spanaca ne mogu da odigraju nista specijalno ako se ovima igra.
Comment
-
2 cista penala nisu nam sudili......sramota ovaj euro..... hvala jos jednom PlatiMI http://euro2012.tportal.hr/200088/Pl...h-supcina.html
Comment
-
Originally posted by chicharito14 View PostPa kad bi i jedni i drugi imali svoj dan sigurno da bi ih Spanci natrpali. Ali nije uvijek tvoj dan. Danas Spanci nisu mogli da ih natrpaju kao sto ti kazes.
Comment
-
Ae realno, izgledalo je da su se Spanci zajebavali, nekada i previse komplikovali, igrali pas petom.... Ogromna razlika u kvalitetu, zato sam i rekao da ne vidim nacin da Hrvati njima zabiju gol, sem da ih ne usere. Imali su onu jednu sansu Rakitica, al jbg, pravo u golmana. Prolaze bolje i jace ekipe Italije i Spanije.
Baloteli...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostAe realno, izgledalo je da su se Spanci zajebavali, nekada i previse komplikovali, igrali pas petom.... Ogromna razlika u kvalitetu, zato sam i rekao da ne vidim nacin da Hrvati njima zabiju gol, sem da ih ne usere. Imali su onu jednu sansu Rakitica, al jbg, pravo u golmana. Prolaze bolje i jace ekipe Italije i Spanije.
Baloteli...
Comment
-
Originally posted by Ap3 View Postpa sta je napravio balotelli??' ne vidim, ocito si gledao drugu tekmu.......... uefa je mafijaska organizacija!!!! fuck uefa and fifa!
Drugo, ne valja to sto ovako zapocinjes diskusije koju su irelevantne i nedokazane, zasto je Uefa mafijaska organizacija ?? Nemoj biti hater..
Trece, valjda si video kakav gol je dao, i kako je to smekerski proslavio...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSta ti predstavljaju tih beskonacno puno tacaka?
edit: nisma ja tek doso bio sam vec odavno...igrao sam TE a prije par dana pobrisali su forum.
edit: dao je dobar gol ali nije nista pokazao. Ponovim O' Shea ga gledao....zasto je mafijaska organizacija, pa to svi znaju nemoj bit naivan ;)
Comment
-
Originally posted by chicharito14 View PostStani malo bataro, decko je tek dosao na forum. Ovo mu je drugi ili treci post, kakva je to dobrodoslica Sta si nervozan, dobili su ti tvoji uber mocni Spanci
Comment
-
Chicarito, pa Mvp je od glave do pete Zabar, to svi znaju...
Originally posted by Ap3 View Postedit: dao je dobar gol ali nije nista pokazao. Ponovim O' Shea ga gledao....zasto je mafijaska organizacija, pa to svi znaju nemoj bit naivan ;)
Ovo za mafijasku organizaciju ne bi dalje, decije price...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment