Ubacuj i mene.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Soccer manager
Collapse
X
-
-
Iz prve ispadaju zadnja 3 , a iz druge ulaze prvi i drugi direktno , a od treceg do sestog mjesta igraju playoff za jos jedno mjesto koje vodi u prvu diviziju .
Comment
-
Spisak ucesnika:
1. LBJmvpFORlife
2. manda
3. Niksa
4. stefan12
5. NebojsaNS
6. Vladan
7. Dale
8. Miko
9. Amar
10. Tony_G
11. Liverpool FC
12. indigo
13. n.aleksa
14. MLADOSTLE
15 Dusan
16 edohz
Jos 4 slobodnih mesta u I ligi,moguce otvaranje i II lige!
Predlazem da se krene sutra uvece.Last edited by Liverpool FC; 03-06-12, 08:54.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
A cek koliko sam ja skontao ... Prijave za ligu traju koliko ? Citav jedan dan ili ? Svi dodjemo u odredjeno vreme kad se otvore prijave , dogovorimo se pre koje cemo timove i svi u to vreme uzmemo svoj tim i tacka. , AKo neko zakasni tj ako neko uzme pre njega(msm da nije sa SK) samo ga prebaci u 2.ligu i etoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ovako,ovde se sve dogovorimo ko ce koji tim. I cim se liga otvori mi se (po vec unapred nacinjenom dogovoru) nadjemo tamo online i pokupimo nase timove. Ako neko zakasni i neki "stranac" uzme njegov tim,jbg stranac igra sa nama. Ne moze biti prebacen u II ligu. Treba i da neko stavi spisak koji ce timovi biti,pa da se dogovorimo.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
Comment