Ma kupio Gold , mogu 27
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Soccer manager
Collapse
X
-
-
Ajde da napravimo spisak ko bi sve igrao:
1. LBJmvpFORlife
2. manda
3. Niksa
4. stefan12
5. NebojsaNS
6. Vladan
7. Dale
8. Miko
9. Amar
10. Tony_G
11. Liverpool FC
12. indigo
13. n.aleksa
Ja vec imam dva tima pa ne mogu.Last edited by Liverpool FC; 02-06-12, 17:27.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Pa eto World championship se otvara svakih pola sata , sat , pa kad budete htjeli da uzmemo .
A ti LFC ako nemas jos mjesta za klub ostavi neki od ta 2 , pa uzmi s nama u ligi
Comment
-
Ma to je prosto nemoguce da samo mi s foruma budemo u ligi , bit cemo mi , ali bit ce i neki ljudi sa strane koji u to vrijeme uzmu tim u tom sampionatu ..
Nema veze sto ce biti i njih , samo da se nas skupi sto vise i da uzmemo .
Igrat ce i Amar s foruma , tako da eto jos jednog
Comment
-
Ne , ne , Amar samo
A Nebojsa , ne moze se to , moze, al se mora kupiti liga , onda neka svoja pravila da odredujes , gluposti ..
Jedino mozemo uzeti u World championshipu , pa koji uspijete tim uzeti , uspijete
Comment
-
PA ajde da se dogovorimo recimo veceras u 9 da svi budemo na menadzeru ako se otvara na pola sata to pa da svi u tih pola sata uzmemo nesto , ja sam uzeo arsenal malopre ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ajmo sutra oko devet veceras imam obaveza pa ne mogu,a igro bi."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment