Nabijem ih na Lazicev znas vec sta. Tako jedva cekam da se taj neprirodni proizvod ugasi i da nista ne ostane. Onakvo ponasanje je neprihvatljivo a od njih ga vidjamo u svim sportovima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOvaj Dejan Udovicic je takva smradina, zelim mu sve najgore. Savic pokazao da je profesor doktor za prepotentnog smora. Lako mu je da ima sve te rezultate kada ima timcine.
I da ne zaboravim, jebi kompleksase sumadijske, jebi Dinkica onako ruzno.
Ako su oni neprirodni proizvod, sta ste tek vi?Od 2008 godine ponovo disete punim plucima i vratili ste se u seniorsku konkurenciju tek pre vise od godinu dana.RK Crvena Zvezda je belezila vise uspeha, pa opet nije dobila finansijsku pomoc kao vaterpolo sekcija.
Ako su vas po cudnim kriterijumima pogurali, mogu i Radnicki.
Comment
-
Savic ima odlicne rezultate za kratko vreme. Trenutno je najbolji domaci trener, u to sam ubedjen, vrlo malo ispred Vlade Vujasinovica koji ce isto iti veliki trener.
Mi smo svoju kaznu odsluzili, klub je prakticno ugasen pa smo se od nize lige vratili ovamo. Crvena zvezda Vet je prakticno pocela od nule, slicno kao i Fiorentina u fudbalu pre nekog vremena. Mnogo toga je moralo da se promeni, ali evo sada imamo dobreomladinske kategorije iz kojih ce izaci igraci za reprezentaciju. Ko ce izaci iz tog Radnickog? Niko, nemaju nijednog mladog igraca, svi su vec afirmisani. Sluze samo da bi se Dinkic uvlacio u zadnjicu u jedinom gradu gde je na vlasti. Isto se odnosi i na kosarku i na fudbal, gde je sada napravljeno sportsko drustvo bogznakako i kojim radnjama. Kod nas Gasprom odlucuje kome ce ici koliko, oni su privatna firma i to je potpuno drugacija prica jer oni ulaze svoje pare a ne one iz budzeta. Boli me ona stvar kakav je sport u Kragujevcu i ne zelim da se pare iz budzeta drzave trose na gluposti od kojih nema dugorocne koristi,poput reprezentativaca.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
A Mikula se ponadao..
Bravo momci, svaka cast!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
TOOO!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment