Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Draft 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Znaci ima da padne na draftu i onda ce Majami da ga pokupi
    Znao sam da si ti ustvari ovde najveca przenica na Miami...

Meni je ovaj Robinson mnogo gotivan, mislim da ce od njega biti igracina i po. Jedino sto igra na poziciji na kojoj je sad haos u NBA-u, ali osecam da ima potreban kvalitet, svakako ce se izboriti.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
      Znaci ima da padne na draftu i onda ce Majami da ga pokupi
      Tesko. U Majamiju se trosi samo belo, a mali Teague je navikao na mariju-anu
      It is not the violence that sets a man apart.
      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Jeremy Lamb sjebao zglob kod Raptorsa na probi.

Comment

• Ljubo i Apa, sta mislite o opciji da se ovi moji popnu na draftu i da se uzme Quincy Miller? Po mock-ovima izgleda da ce biti izvan prvih 20 (sto je za mene neverovatno), tako da ne bi trebalo nesto preterano. Po svemu sto sam citao i gledao, cini mi se da ima izuzetno high ceiling i da bi Thibs od njega napravio zverku.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
            Ljubo i Apa, sta mislite o opciji da se ovi moji popnu na draftu i da se uzme Quincy Miller? Po mock-ovima izgleda da ce biti izvan prvih 20 (sto je za mene neverovatno), tako da ne bi trebalo nesto preterano. Po svemu sto sam citao i gledao, cini mi se da ima izuzetno high ceiling i da bi Thibs od njega napravio zverku.
            po onome sto znam Quincy Miller ima uzasno losa kolena.
            zbog toga je i skliznuo u drugu rundu drafta po novim
            informacijama.

vec je kidao ACL, tako da je jako rizican igrac.

Comment

• Pokidao ACL u srednjoj,bio ispod proseka na koledzu. Morao je bar jos jednu da ostane na koledzu,al ajde.

Meni se ne dopada,sta znam.

Comment

• http://espn.go.com/nba/draft2012/sto...er-sources-say

Sad mi zao debelog.

Comment

• Sullinger u slobodnom padu.

Od moguce sedme pozicije u prvoj rundi, dospeo je do 20-te.
                  Neki predvidjaju cak i ispadnje u drugu rundu.

Comment

• trenutna predvidjanja:

1-5

6-10

11-15

16-20

21-25

26-30

Comment

• Ja sam cuo da je Barns otkazao trening sa Kingsima poslije treninga sa Kavsima, tako da na ovaj mock draft ide Barns ispred MKG-a.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        Ja sam cuo da je Barns otkazao trening sa Kingsima poslije treninga sa Kavsima, tako da na ovaj mock draft ide Barns ispred MKG-a.
                        da, procitao sam, to je prakticno vec gotova stvar.

lista vise sluzi kao neki reper, za dalju diskusiju.

Comment

• Ne znam kako Sacremento Kingsima uspeva za rukom da dva puta
                          u tri godine sa pozicije broj 5. uzmu drugog najboljeg igraca
                          na draftu?

Prvo 2010. DeMarcus Cousins, a sad Michael Kidd-Gilchrist.

Comment

• Neka samo to, nego im pozicija koju igra MKG-a prijeko potrebna. Kolko srece za njih covjece.
                            sigpic

Comment

• Mini Ajzea, Tajrik, MKG, Demarkus, Tomson, sa klupe Torton, Salmons, Grin, Garsija, Cak Hejs, mogu da budu deseti na zapadu

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                                Ne znam kako Sacremento Kingsima uspeva za rukom da dva puta
                                u tri godine sa pozicije broj 5. uzmu drugog najboljeg igraca
                                na draftu?

Prvo 2010. DeMarcus Cousins, a sad Michael Kidd-Gilchrist.

Meni je Wall posle Peje,Divca,Lebrona i Vesely-a omiljeni igrac...Ali Cousins je toliko talentovan da niko od nas dugo nije video talentovanijeg visokog igraca. On ce biti toliko mocan da ce nam biti neprijatno

MKG talentom nije ni medju 7 sa ovog drafta. Ali to je samo talenat.
                                Last edited by Ljuba90; 22-06-12, 04:26.

Comment

Working...
                                X