koliko god da, ajde da upotrebim daleko blazi izraz "ne volim" inter, voleo bi da ovakvi talenti i buduci dobri igraci stizu u Serie A, a ne samo da najbolji igraci iz ove lige odlaze...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Serie A (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postkoliko god da, ajde da upotrebim daleko blazi izraz "ne volim" inter, voleo bi da ovakvi talenti i buduci dobri igraci stizu u Serie A, a ne samo da najbolji igraci iz ove lige odlaze...
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostKoliko je prodaja Ibre i Tiaga dobar potez uprava Milana dokazace sa narednim transferima,mogu da naprave sjajan posao a mogu i da useru celu ekipu.Previse je igraca vec otislo iz Milana ima dosta rupa da se pokrpe.
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchez View Postpo meni prodaja ibrahimovica je dobar potez, ali tiaga silve nikako jer danas je tesko naci pouzdanog centralnog beka a silva to jeste, u ovom trenutku u prvih pet sigurno...a odbrana milana zadnjih godina je presla sve limite po pitanju godina starosti igraca koji igraju na toj poziciji i sada kada prodaju silvu ko zna koga ce dovesti a poznavajuci milan pitanje je da li ce ikoga i dovoditi...
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKako je prodaja najboljeg spica na svetu dobar potez? Nevezano za novac
Comment
-
Zlatan Ibrahimovic je igrac koji je osvojio 9 sampionata u karijeri u poslednjih 9 godina cak 8. Zlatan Ibrahimovic je u poslednjih 5 sezona u svakoj imao preko 20 golova i 10 asistencija. Zlatan je na kraju krajeva igrac koji je u svojoj karijeri imao vise spektakularnih golova nego onih koji to nisu. Na prste jedne ruke mozes nabrojati takve igrace kao sto je Zlatan Ibrahimovic.
Btw Maradona nema ligu sampiona a najbolji je igrac koji je ikad igrao fudbal.
Comment
-
Ibra nije najbolji spic na svijetu,on je dobar za Ligaske meceve gdje ce dati 25-30. Bez probleme,znaci za male meceve je idealan,moze da maltretira nesposobne italijanske odbranbene igrace od Katanije,Kijeva i ostali indijanaca,a po meni nikad nije nesto pokazivao u derbima i LS,bilo je utakmica ne kazem da nije,ali u globalu nije.
Sve to stoji da je briljantan,mozda jedini covjek u ovom trenutku koji moze da igra bilo koju poziciju na terenu,da asitira,zabija golove,stvara sam sebi sanse,ali da je najbolji nije,mene izjeda njegova nonsalantnost,kada se vuce po terenu kao da je piuskom istjeran da igra.
Igrac malih utakmica,i trener mu mora dati ogromnu slobodu,da radi sta hoce.
Mislim da se Milan grdno zajebao prodajom ove dvojice,ajde odbranbeni igrac se moze i naci,to i nije toliki problem,ali napadaca koji ce popuniti mjesto Ibre,covjek je maltene sam vukao Milan.
I male su to pare da Milan obnovi tim,treba mu barem tri puta toliko para.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
jeste imao spektakularnih ali protiv kojih ekipa, da nije mozda protih barselone, mancestera itd. ...to su bili golovi u seriji A protiv nizerazrenih ekipa....u vecini velikih utakmica koje je ibrahimovic igrao nije se mogao vidjeti na terenu....a ovo za maradonu uopste nije tacno da je najbolji igrac, bolji su i messi i CR7.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostKoliko je prodaja Ibre i Tiaga dobar potez uprava Milana dokazace sa narednim transferima,mogu da naprave sjajan posao a mogu i da useru celu ekipu.Previse je igraca vec otislo iz Milana ima dosta rupa da se pokrpe.
Mezba ce preci u Torino.Papadopulose se povezuje sa njima, videcemo koliko su te price ozbiljne, ali mislim da je Astori prvi favorit da bude doveden kao zamena za Silvu.
Milan bi se gadno zajebao ako bi uzeo Teveza, covek je samo tri godine mladji od Ibre.Takodje nema sanse da Real pusti Iguaina.
Ko je bolji spic od Ibrahimovica, a da mu je to prirodna pozicija?Last edited by Ricma; 13-07-12, 13:59.
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchez View Posta ovo za maradonu uopste nije tacno da je najbolji igrac, bolji su i messi i CR7.
Ako je ovo pokusaj trola, ok. Ako nije, trebalo bi da dobijes ban.
admin(manda):Nemoj ti da brines ko ce dobiti ban i ko troluje,jer ovaj tvoj post je off,pusti mene i druge koji su za to zaduzeni
Comment
-
Zlatan Ibrahimović .........Veliki igrač za male utakmice.
Nikad nije bio igrač koji je u velikim utakmicama bio igrač odluke, tj.odlučujući faktor koji bi eventualno odveo svoju ekipu do samog vrha nekog kontinentalnog ili interkontinentalnog takmičenja, bilo na klupskom ili reprezentativnom nivou.
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchez View Posta ovo za maradonu uopste nije tacno da je najbolji igrac, bolji su i messi i CR7.
Comment
Comment