Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li je istina ili ne, navodno bi Ronaldinho mogao u PL.

http://www.givemefootball.com/premie...66efaa884fe039

“I always imagined playing one day in England – not a specific club, but I imagined playing in the English league because of the way that it’s played. It’s very offensive – there are a lot of attacks in almost all the games. It’s the type of league I like to watch on television.”

“There’s still time to go back to Europe! I’m very happy here… but I still see myself as young and I feel really good, so it could be that one day I go back to play in Europe.”
    Ugovor mu istice za 6 mjeseci. Uglavnom, vrlo interesantna spekulacija.

Newcastle najblizi kada je u pitanju Debuchy - cijena oko €9m.
    http://www1.skysports.com/football/n...ts-Toon-desire

Sky Sports understands Watford are eyeing a move for Udinese midfielder Almen Abdi.
    Arsenal i Liverpool prate belgijskog talenta, Kevina Mirallasa.
    http://www1.skysports.com/football/n...es-on-Mirallas
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Miralas je solidan igrac, ali opet bi bio back up najvise. Mada, on jeste imao sjajnu sezonu u Olimpijakosu, ali Grcka liga je smesna sama po sebi, dok za 5 godina provedenih u Francuskoj nije uradio nista, samo 13 golova dao. Sreca pa nije skup, samo 8m eura...

Sto se tice ovog moguceg dolaska Zube, bilo bi zanimljivo videti ga u PL. Cenim da bi ga QPR pokupio.
      Debusi ide iz Lila, to je potvrdio i njegov agent a i on sam je izjavio da zeli da ide, i mislim da nista nece spreciti njegov dolazak u Njukasl.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Mirallas vise i nije talenat. Ima 24 godine. Ja sam stavio da je talenat, paralelno gledao dosta stvari na netu, imao 30 otvorenih tabova. Kasnije vidio koliko godina ima al' mi mrsko bilo ispravljati.

I ja nesto kontam da bi ga pokupio QPR. Otici ce kao slobodan igrac ako se njegov odlazak desi u zimskom prelaznom roku. Mada bi i sada neko mogao poslati ponudu za njega, nista nije iskljuceno. U narednim danima bi se moglo vidjeti da li ce sada prelaziti ili ne.

Newcastle ce odraditi strasan posao dovodjenjem ovog igraca za €9m.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Trebao bi Liverpool da uzme Ronaldinha, taman bi im legao, odradi jednu/dve sezone, malo objasni neke stvari, podigne rating kluba itd. Kakav je to igrac...
          sigpic

Comment

• A bilo bi bas neobicno vidjeti Ronaldinha u PL, nebitno u kojem klubu. Nikad tog lika nisam vidio namrgodjenog, nikad. Nenormalno simpatican i kul lik.

Comment

• Da znas, Tony, to ne bi bila nimalo losa ideja...

Btw

Chelsea have reportedly failed in a bid to sign England winger Theo Walcott from Arsenal as doubts remain about his future in north London.
              According to the Daily Express, the Blues had on offer of £25 million rebuffed for the 23-year-old
              Cuj 30m evra za Volkota...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Što je puno, puno je. A ja se nadao da bi ga mogli dovesti za jedno 15-ak miliona €. Znači ipak nema ništa od prelaska Walcotta u Liverpool jer nema šanse da naši ponude ovoliko novca ili više od Chelsea.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Ni Sky ni ES nisu ovo prenijeli.

Comment

• E ako je Chelsea stvarno nudio te pare za Walcotta, mislim ono, ne znam sta bih rekao...
                    sigpic

Comment

• Ma Merline, ovo sam okacio cisto radi reda, shvatas da je ovo jedna velika nebuloza, pa sta ce Celsiju Volkot za 25m funti, kada imaju Hazarda i Matu po toj levoj strani... Ko god da je napisao ovaj tekst, morao je biti na nekim tezim drogama.
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ajde malo ozbiljnosti, 32 miliona za Walcott-a? Pa mislim, dobar igrac, ali realno, nemoj da se zajebavamo.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                          Ma Merline, ovo sam okacio cisto radi reda, shvatas da je ovo jedna velika nebuloza, pa sta ce Celsiju Volkot za 25m funti, kada imaju Hazarda i Matu po toj levoj strani... Ko god da je napisao ovaj tekst, morao je biti na nekim tezim drogama.
                          A ljudi se primili, lozis narod Svjezi.

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Ma Merline, ovo sam okacio cisto radi reda, shvatas da je ovo jedna velika nebuloza, pa sta ce Celsiju Volkot za 25m funti, kada imaju Hazarda i Matu po toj levoj strani... Ko god da je napisao ovaj tekst, morao je biti na nekim tezim drogama.
                            I meni je bilo čudno pravo, čuj te pare za Walcotta. Mislim nije sada da je on neki kloc, daleko od toga, čak smatram da je jako dobar igrač i da bi dobro legao Liverpoolu i bio pojačanje pravo, ali brate mili tih 30 i kusur miliona €...

Neki dan kada se dovodio u vezu sa Liverpoolom spominjala se cifra od 9 miliona £, mada mi je i to sumnjivo i vjerovatno nije istinito.
                            Last edited by Merlin; 17-07-12, 22:43.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                              E ako je Chelsea stvarno nudio te pare za Walcotta, mislim ono, ne znam sta bih rekao...
                              Reće Arsenal, izvolte, hvala, dovidjenja.

Comment

• za igraca Cityja Johna Guidetija citam da je zainteresovan Lacio a jos se pominju Njukasl i Firenca
                                Kao sto rekoh u primera transferima, Murinjo zainteresovan za Ricardsa.

Comment

Working...
                                X