@Miki, Nije Modric ko Ibrahimovic i Thiago Silva nezamjenjiv, naci ce se neki igrac za dio novca od modricevog transfera. Za Tottenham je bitno bilo pojacati odbranu i to je uradjeno. Nije mi ni Real jasan sto je ovoliko zapeo za Modricem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by danijelkr View Post@Miki, Nije Modric ko Ibrahimovic i Thiago Silva nezamjenjiv, naci ce se neki igrac za dio novca od modricevog transfera. Za Tottenham je bitno bilo pojacati odbranu i to je uradjeno. Nije mi ni Real jasan sto je ovoliko zapeo za Modricem.sigpic
Comment
-
Originally posted by edohz View PostPoenta cijele priče oko Modrića i Totenhama :
"Prvo i važnije, 31. augusta 2010. godine, posljednjeg dana ondašnjega ljetnog prijelaznog roka, Real Madrid pristao je prodati Rafaela van der Vaarta Tottenhamu za 11 milijuna eura. Imao je, praktički istodobno, ponudu minhenskog Bayerna u iznosu od 20 milijuna eura. Ipak, na zamolbu Harryja Redknappa i na pregovaračku spretnost predsjednika Daniela Levyja, Real se odrekao čitavih devet milijuna eura kako ne bi ojačao svog tradicionalnoga europskog rivala"
Iz kraljevskog kluba su novu uslugu londonskim prijateljima napravili prošlog ljeta. Premda je Jose Mourinho želio zadržati Emmanuela Adebayora u momčadi kao rezervnog napadača, Real se džentlmenski povukao iz pregovora da bi udovoljio Tottenhamovim interesima."
Inače ovo je objavila Marca tako da ako hoće 35 mil hoće, više nema popuštana prema londonskom klubu.
Modric ima ugovor do juna 2016. godine i samim tim Totenhem vrlo mirno može da pregovora i da traži toliko koliko traži. Ako za neke nedokazane igrače (Hazard, Oscar) se daju ogromni novci, ne vidim razlog da tako ne bude i za Modrića, koji se ipak dokazao u Engleskoj.
Comment
-
Originally posted by Lineker View PostNisam baš siguran da Real funkcioniše tako da popušta i džentlmenski se povlači iz nekih pregovora. To jednostavno ne ide tako. Možda Marca želi da to tako iskonstruiše, ali to je do njih. Još će ispasti da nam je Real napravio neke usluge, pa im dugujemo.
Modric ima ugovor do juna 2016. godine i samim tim Totenhem vrlo mirno može da pregovora i da traži toliko koliko traži. Ako za neke nedokazane igrače (Hazard, Oscar) se daju ogromni novci, ne vidim razlog da tako ne bude i za Modrića, koji se ipak dokazao u Engleskoj.
Hazard se sa 20 godina popisao po francuskoj ligi i prevazisao je. Koliku samo tezinu nosi to kada u tako ranoj dobi prevazidjes jednu ligu u Evropi i ako se tome doda da je mozda i najveci talenat na svijetu, cijena potpuno opravdana. Oscar je igrac koji spada medju najvece brazilske talente, medju njih 5 sigurno. U Brazilu ga zovu Zico, to valjda nesto govori. Cim spadas medju najvece talente na svijetu, ne mozes kostati €15m nikako. I sudi mu nakon karijere kod nas, a ne sada.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Lineker View PostModric ima ugovor do juna 2016. godine i samim tim Totenhem vrlo mirno može da pregovora i da traži toliko koliko traži. Ako za neke nedokazane igrače (Hazard, Oscar) se daju ogromni novci, ne vidim razlog da tako ne bude i za Modrića, koji se ipak dokazao u Engleskoj.
Ocigledno ga nisi nikad gledao pa pricas kako je nedokazan, to sto je igrao u ligi nize klase ne mora da znaci nista, garantujem ti da ce se i u PL sprdati kao i tamo.
A Oscar je samo jedan od onih igraca koji poticu iz ove zlatne generacije Brazila. Tacno je da je nedokazan, ali je WC potencijal, a za takve se uvek daju malo vece pare, uostalom, mi jos ne znamo kolika ce biti cena transfera, pominje se 25m evra a mozda bude i manje, sto je po meni ok za momka koji je bolestan potencijal.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKao sto je rekao i Mumi, Hazard odavno prevazisao Francusku ligu, bolje rec', izdominirao je, i on je buduci najbolji igrac sveta, ili barem jedan od najboljih. Momak koji u svojoj igri nema apsolutno nikakvu manu, nikakvu, a s obzirom na trziste koje je preplavila inflacija, njegova cena transfera je sasvim opravdana, u potpunosti.
Ocigledno ga nisi nikad gledao pa pricas kako je nedokazan, to sto je igrao u ligi nize klase ne mora da znaci nista, garantujem ti da ce se i u PL sprdati kao i tamo.
A Oscar je samo jedan od onih igraca koji poticu iz ove zlatne generacije Brazila. Tacno je da je nedokazan, ali je WC potencijal, a za takve se uvek daju malo vece pare, uostalom, mi jos ne znamo kolika ce biti cena transfera, pominje se 25m evra a mozda bude i manje, sto je po meni ok za momka koji je bolestan potencijal.
http://www1.skysports.com/football/n...s-Hazard-value
Ako je neko spreman da plati basnoslovne novce za nekoga, to ne znači da taj igrač toliko i vredi. Ne sumnjam da su i on i Oscar veliki talenti, ali iznosi dati za njih u poredjenju sa onim što se traži za Modrića su preveliki.
Tu se pojavljuje još jedan Brazilac, Lucas Moura, i tu su glasine da je United ponudio za njega 29 miliona funti, i da je ta ponuda odbijena.
Pa Robinho je bio dokazan u Evropi pa je propao u Engleskoj, ko kaže da isti slučaj neće biti sa ovim Brazilcima? Poznato je da se veliki broj Južnoamerikanaca teško/nikako privikava na Englesku.
Comment
-
Originally posted by Lineker View PostEvo šta Fergi misli o ceni Hazarda:
Ako je neko spreman da plati basnoslovne novce za nekoga, to ne znači da taj igrač toliko i vredi. Ne sumnjam da su i on i Oscar veliki talenti, ali iznosi dati za njih u poredjenju sa onim što se traži za Modrića su preveliki.
Tu se pojavljuje još jedan Brazilac, Lucas Moura, i tu su glasine da je United ponudio za njega 29 miliona funti, i da je ta ponuda odbijena.
Pa Robinho je bio dokazan u Evropi pa je propao u Engleskoj, ko kaže da isti slučaj neće biti sa ovim Brazilcima? Poznato je da se veliki broj Južnoamerikanaca teško/nikako privikava na Englesku.
I cekaj, ti sad mislis da je cena transfera prevelika u odnosu na onu cenu koju Spursi traze za Modrica ??? Nemoj biti u zabludi, Hazard je pet puta veci potencijal od Luke, i bice svakako veci igrac, i nemoj ovo pogresno shvatiti, Luka je fenomenalan igrac, iako ga mnogi nazivaju precenjenim igracem, ali Eden je jednostavno dolaskom u PL vec sada iako nije ni odigrao nijedan mec u ligi, medju najboljim krilima u ligi, i usudjujem se da kazem da je na istom nivou kao i Luka trenutno.
Za Lucasa traze veliki novac, tacno je, ali pogledaj OI i shvatices zasto. Mnogo veci potencijal nego sto je Robinjo bio, i on i Nejmar. Plus, Robinjo i nije bio toliko los, dosao u Real za 24m, dao 14 komada u prvoj sezoni, posle ga Kapelo preselio na klupu i tu je kraj price, kasnije ga City platio Boga oca, i propao je. Sto ne znaci da ce i ova dvojica.
Za Oscara sam vec rekao.;)
I da dodam i da te prepravim, oni nisu veliki talenti, oni su nenormalno veliki, bolesni potencijali.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDa stanem na put poredjenju Moure i Nejmara. Nejmar je 1D igrac za Spaniju, zapravo Barsu. U drugim ligama nece uspeti jer mu je cvrstina na nuli. Moura je terminator moci ce da igra gde god. Ima sve sto ima Nejmar samo je malo brzi i mnogo cvrsci.
Moura ima takav built, takvu konstrukciju tela da moze da se nosi sa svim jacim igracima od sebe, i moze da igra gde hoce. Zato je on po meni veci potencijal od Nejmara.
Uostalom, niko nije ni poredio ovu dvojicu, gde si to video ??
EDIT: A da stanes na put ??? Fail, moja greska buraz...Last edited by Freshman; 23-07-12, 23:45.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma razumeo sam... I ja cenim da moze samo u Spaniju, ali nije sada da iskljucujem 100% da nece moci nekada u buducnosti i u PL ili negde drugde. Mediji su ga prenaduvali, cak je i Pele rekao da je bolji od Mesija, dok je Moura u njegovoj senci, iako je po mom misljenju veci potencijal upravo zbog gradje.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Lineker View PostEvo šta Fergi misli o ceni Hazarda:
Neka je Luka vrijedio €21m kada je iz jake hrvatske lige stizao kod vas.
I da dodam da se slazem sa obojicom po pitanju poredjenja Neymar - Moura. Obojica su ogromni talenti. Neymar zaista nekada pokaze poteze koji ostavljaju bez daha ali je u duelu mlohav, nenormalno mlohav. I zato je idealan za Primeru, dok je Moura kao bizon.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
U pravu ste bili za Luku,mi tu genijalnost nikako ne mozemo vidjeti,ma ni kroz brojke,barem ja nista ne vidim,a evo ni ovaj koji je ovo pravio...ali dobro je pa nema defanzivne statistike,tu bi bio najjaci sigurno
Evo da citiram i jednog od najkonstantijih igraca u zadnjih 10-ak godina,David Albelda car
Cijenu Modrića posprdno je prokomentirao kapetan Valencije David Albelda.
"U Realu će dati 30 milijuna eura za Modrića?! Mi bismo s tim novcem čuda napravili", rekao je dugogodišnji kapetan kluba.
Ali zato LampsAttached FilesZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment