Rosija mozes platiti i 120 m $,on ce ti se isplatiti,jer je covek LEGENDA..a za ovog malog spanca,ne znam,verovatno je od onoga nesto sto sam vec pisao dole..moras me ispratiti sta pisem i sta zelim time da kazem..da se ne ponavljam..;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Stonerovo povlacenje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cinjenica je da je Moto GP krenuo u pogresnom pravcu... nema vise Suzukija, Kavasakija, cini mi se da je
pre nekoliko godina bilo reci da ce uci i BMW, ali ni od toga nista. Ne svidja mi se ova prica sa CRT-ovima, fakticki
u jednoj trci imamo dve. Nisu ni malo konkurentni, tu su samo da popune broj... e, sad, da li je ovo sa Stonerovom
odlukom pritisak na celnike da se nesto promeni, ne verujem... onda su trebali Rosi, Stoner, Lorenco da izadju svi
i da kazu necemo tako... ali, ne pitaju se oni tu bas puno koliko mi se cini...
Comment
-
Originally posted by Speed Master View PostA mozda se ipak ne povuce vec dodje do rokade Stoner-Rosi... malo sale...sigpic
Comment
-
Ni meni se uopste ne dopada kuda i kako ide Motogp, a tek kad im Rosi ode nadrljali su, kako ce onda privlaciti publiku i praviti novac,ubacice serijske motore da popune broj,ovo sa crt je bezveze,al sve se vrti oko para,kad bi ti vozaci dobili priblizno love kao u moto gp verovatno bi mnogi presli i u wsb,ne bi im bio problem.
Comment
-
Aleksandre, Rosi moze naredne 2-3 sezone zavrsavati na 7-8 mestu, ali on je kao istinska legenda moto sporta potreban
GP takmicenju, pogotovo u ovim trenucima. Ne znam koliko on jos ima ugovor sa Dukatijem, cini mi se jos dve sezone.
Otici ce i on jednom, da li direktno u penziju ili WSBK, ali verujem da ce do tada stasati neki novi veliki sampioni, Markez,
Bradl, Vinjales... nece GP prestati da postoji bez njega, ili Stonera ili bilo koga drugog, ali takvi udarci u par sezona su
jako teski. Izgubili smo Sica, odlazi Stoner, Rosi jos dve-tri sezone... ali, kao sto rekoh, verujem u mlade vozace, pa da nam
GP klasa bude kao Moto 2...
Comment
-
Ne vredi koliko god dobrih vozača da dođe (Bradl je već došao, stižu Markez i Vinjales) opet sistem takmičenja sve kvari.Trenutna vozačka postava na gridu je sasvim dobra.Rosi, Hejden, Stoner, Lorenco, Pedrosa, Kračlou, Bautista, Spiz, Doviciozo, Barbera, Bradl... svi su jako dobri.Međutim, problem je što Dukati dosta zaostaje za Hondom i Yamahom.Samim tim svi koji voze Dukati su automatski degradirani.Ostaju 2 vozača iz Repsol Honde i jedan vozač iz Yamaha Racinga da se bore za pobedu.Neki od njih mora da ima neki problem da bi tek onda Kračlou, Spiz i Doviciozo razmišljali o podiumu.Ceo šampionat je podeljen u više malih blokova.Prvi blok su svakako Stoner, Pedrosa, Lorenco.Onda ide velika razlika pa Doviciozo, Kraćlou i Spiz ako se vrati u formu.Onda opet velika razlika i onda fabrički Dukatiji, Bradl i Bautista... onda opet ogroman razmak pa CRT-ovi.
Možda bi rešenje bilo da fabrički proizvođači uvedu trećeg vozača kao Repsol Honda prošle godine.Ako bi došao još makar jedan proizvođač ili stabilni iznajmljivač kao Tech 3, Gresini ili LCR tu bi bilo 3+2+2+2 i to je već 10 jakih motora.Na tih 10 dodaju se po 3 iz Dukatija, Honde i Yamahe i to bi ukupno bilo 19 jakih motora.Opet bi fabrikanci bili jači ali opet bi to, barem na papiru, ličilo na nešto.Onda CRT-ovi ne bi imali šta da traže.Dakle poenta je ubaciti kvalitet a ne kvantitet.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostNe vredi koliko god dobrih vozača da dođe (Bradl je već došao, stižu Markez i Vinjales) opet sistem takmičenja sve kvari.Trenutna vozačka postava na gridu je sasvim dobra.Rosi, Hejden, Stoner, Lorenco, Pedrosa, Kračlou, Bautista, Spiz, Doviciozo, Barbera, Bradl... svi su jako dobri.Međutim, problem je što Dukati dosta zaostaje za Hondom i Yamahom.Samim tim svi koji voze Dukati su automatski degradirani.Ostaju 2 vozača iz Repsol Honde i jedan vozač iz Yamaha Racinga da se bore za pobedu.Neki od njih mora da ima neki problem da bi tek onda Kračlou, Spiz i Doviciozo razmišljali o podiumu.Ceo šampionat je podeljen u više malih blokova.Prvi blok su svakako Stoner, Pedrosa, Lorenco.Onda ide velika razlika pa Doviciozo, Kraćlou i Spiz ako se vrati u formu.Onda opet velika razlika i onda fabrički Dukatiji, Bradl i Bautista... onda opet ogroman razmak pa CRT-ovi.
Možda bi rešenje bilo da fabrički proizvođači uvedu trećeg vozača kao Repsol Honda prošle godine.Ako bi došao još makar jedan proizvođač ili stabilni iznajmljivač kao Tech 3, Gresini ili LCR tu bi bilo 3+2+2+2 i to je već 10 jakih motora.Na tih 10 dodaju se po 3 iz Dukatija, Honde i Yamahe i to bi ukupno bilo 19 jakih motora.Opet bi fabrikanci bili jači ali opet bi to, barem na papiru, ličilo na nešto.Onda CRT-ovi ne bi imali šta da traže.Dakle poenta je ubaciti kvalitet a ne kvantitet.sigpic
Comment
-
Pazi, manja popularnost - manje para.Kakav god bio Stoner ima veliki broj navijača i fanova.Rosi još više ali ipak nije isto kao na Hondi/Yamahi i sad na Dukatiju.To je više Rosijev/timski problem ali nije baš dobro za sport kad šampion odlazi a majstor sporta je na nemoćan na slabom motoru.Ne mogu čelnici tek tako da ih stave u ring i 'ajde borite se a mi ćemo da kupimo pikslu.Čelnicima je pre svega u interesu novac, a novac se gubi odlaskom svetskog šampiona a plus kad se na sve to doda kako im je lepu ,,reklamu" uradio Stoner.Sva sreća pa nije na konferenciji koju prenosi više televizia kao npr. posle kvalifikacija ili posle trke nego pred sam trkački vikend.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
ma dzabe ti to pises vidis da ima mnogo pametnih koji citaju samo svoje pstoveOriginally posted by Rossini View PostRosija mozes platiti i 120 m $,on ce ti se isplatiti,jer je covek LEGENDA..a za ovog malog spanca,ne znam,verovatno je od onoga nesto sto sam vec pisao dole..moras me ispratiti sta pisem i sta zelim time da kazem..da se ne ponavljam..;)
Comment
-
Stonerovo povlacenje
Ovde su premesteni postovi i nastavite raspravu, da rasteretimo temu o trci. Pre toga molim vas da procitate ovaj post i da uvazite sugestije kako bi rasprava bila sto bolja i kvalitetnija
http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post773563Last edited by Nebojsa; 19-05-12, 12:11.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Citam Rosinijeve postove i prilicno su moguci. Slazem se da je moguce da je do para. Stoner je takav kakav je i mozda nije tip, kao sto Rosini kaze za reklame, za ovo, za ono jer mu novac izgleda nije na prvom mestu, a samim tim i nije nesto profitabilan. Cak je otovrio i Tviter nalog, pa cak i svoj blog? Jos to kad se desilo, zasmrdelo je na dim. Stoner od pocetka svoje karijere nije radio takve stvari, tako da su to neki znaci pritiska od strane Honde. U fazonu "prikljuci se, sakupi navijace". Naravno sve su ovo moguce stvari, ali ne znace da su tacne. Jedino se ne slazem sa Rosinijem, kad si napisao sta mu smeta. Sve stoji osim vozaca, sam je rekao da jedino njih postuje.
Meco iskuliraj malo. Znamo da smo svi glupi i da si ti pametan, tako da oprosti nam.Last edited by Hurricane; 19-05-12, 14:13.Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
-
Originally posted by Hurricane View PostCitam Rosinijeve postove i prilicno su moguci. Slazem se da je moguce da je do para. Stoner je takav kakav je i mozda nije tip, kao sto Rosini kaze za reklame, za ovo, za ono jer mu novac izgleda nije na prvom mestu, a samim tim i nije nesto profitabilan. Cak je otovrio i Tviter nalog, pa cak i svoj blog? Jos to kad se desilo, zasmrdelo je na dim. Stoner od pocetka svoje karijere nije radio takve stvari, tako da su to neki znaci pritiska od strane Honde. U fazonu "prikljuci se, sakupi navijace". Naravno sve su ovo moguce stvari, ali ne znace da su tacne. Jedino se ne slazem sa Rosinijem, kad si napisao sta mu smeta. Sve stoji osim vozaca, sam je rekao da jedino njih postuje.
.Last edited by Rossini; 20-05-12, 00:48.sigpic
Comment
-
Ma da, naravno da ne shvatam licno, to je tvoje misljenje i to je to, ali sta cu sad. Do juce sam skakao i jezio se gledajuci trke u Estorilu i Herezu dok ga je Lorenco pratio u nadi da ce da mu Stoner pobegne, a sad sam malo razocaran, jednostavno gledam znajuci da se dogodine nece trkati. Nadam se da ce promeniti odluku do kraja godine, jer da gledam MotoGP bez navijanja za nekog vozaca nema sanse. Nije to taj osecaj.Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
Comment