Originally posted by chicharito14
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Primera division (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by danijelkr View PostJedan od rijetki klubova koji bi mogao platit odstetu za Dzeku. Dzekin menadzer Redzepagic je rekao da nema nista od odlaska Dzeke iz City-a.
Comment
-
Bilo bi dobro da Dzeko predje u Malagu, tamo bi bar konstantno bio u prvoj postavi. A Adebayor mislim da ne zeli da ide iz Totenhema.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostVecina igraca je kroz vecinu sezone kukala kako zele da napuste Etihad, i sada kada se osvojila titula onda im se vise ne ide.
Ok, samo Yaya je najavio odlazak.
Jer je dozvoljeno da i Villareal i Villareal B budu u istoj ligi ? Tako ce biti u Segundi naredne sezone.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostJer je dozvoljeno da i Villareal i Villareal B budu u istoj ligi ? Tako ce biti u Segundi naredne sezone.
Comment
-
- Marca navodi da su Luka Modric i Bane Ivanovic prve zelje Mourinha za narednu sezonu.
- Adrián Colunga napadac Getafea na posudbi u Sporting Gijonu mogao bi sljedece sezone igrati za Real Zaragozu koja je pokazala interesovanje za ovog igraca.
- Valencia na americkoj turneji vise na http://www.valencia-balkan.net/index...ia-cf&Itemid=2
Comment
-
Guardado presao u Valencia-u.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostGuardado presao u Valencia-u."Ovo je vrlo važan korak u mojoj karijeri i jako sam uzbuđen zbog svega ovoga.To je nešto što sam cijeli život sanjao,jer moja želja je oduvijek bila da igram u Ligi prvaka.Moj potpis za Valenciu je ispunjenje životnog sna" kazao je Guardado nakon potpisa,te nastavio:
"Kao dijeta sam gledao Valenciu putem televizije i divio sam se tom klubu.Sada ću imati šansu igrati u njemu i nadam se da ću oporavdati očekivanja,jer sam svjestan u kakav klub stižem.Igrati u Valenciji u kojoj igraju igrači poput Soldada,Jonas,Albe,Ramija,Albelde je čast svakom nogometašu.Ja sam jako ponosan što sam prešao u Valenciu,jer je to jedna od najvećih ekipa u Španjolskoj,ali i u cijeloj Europi".
Comment
-
Official: Atletico Madrid sign Cristian Rodriguez from Portosigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Fernando Hierro je jucer napustio direktorsku poziciju u Malagi zbog ne slaganja sa vodecim ljudima u klubu.
Diego bi trebao ostati u Atletico Madridu jer su mu madrdjani ponudili 3,5 miliona € po godini i ugovor na cetiri godine.
Aritz Aduriz bi mogao Valenciju zamijeniti Athletic Bilbao-om. Prema pisanju "El Correo" Baskijci nude 3 miliona za Aduriza.Last edited by danijelkr; 29-05-12, 18:11.
Comment
Comment