ako si B1 u polufinalu uvek ides na B3 - A2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa jednog CG foruma
Code:[COLOR="#0000FF"]#1 iz grupe A #4 iz grupe B mec #1 1/4 finala #3 iz grupe A #2 iz grupe B mec #2 1/4 finala pobjednik meca #1 pobjednik meca #2 mec #5 1/2 finala[/COLOR] [COLOR="#00FF00"]#1 iz grupe B #4 iz grupe A mec #3 1/4 finala #3 iz grupe B #2 iz grube A mec #4 1/4 finala pobjednik meca #3 pobjednik meca #4 mec #6 1/2 finala[/COLOR] [COLOR="#FF0000"]pobjednik meca #5 pobjednik meca #6 finale[/COLOR]
sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostI to je baš loše po nas, jer za Mađare OI kreću od danas.
Pokazali smo dosta, oni nisu kao sto su nekad bili to su pokazali i u grupnoj fazi. Meni su vise opasniji Crnogorci i Hrvati nego li Madjari, tako da mi je donekle i drago sto smo njih izbegli bar do finala.sigpic
Comment
-
Kod mene je suprotno.Ja se mnogo vise plasim Madjara od ove dve reprezentacije zato sto oni samo igraju dobro na Olimpijskim Igrama.Ipak su oni trostruki uzastopni osvajaci zlatne medalje.
Vrlo moguce je da ce u polufinalu igrati Srbija i zemlje koje se granice sa njom, mozda jedino Spanci budu iznenadili u cetvrtfinalu.Igraju i vise nego dobro i jedini poraz su doziveli od Hrvatske minimalnim rezultatom.
Comment
-
Ovo što su Mađari danas odigrali, ili bolje reći ismijali SAD, ne mogu Crna Gora i Hrvatska zajedno, jer nemaju taj potencijal. Plus ih treba dobiti 2x na jednom takmičenju, a uvijek sam protiv te floskule moraju se dobiti svi, daj da se to uradi lakšim putem.
Comment
-
Konačan plasman po grupama
Četvrtfinalni parovi (mečevi se igraju 8. avgusta, ali ne zna se još uvek tačna satnica)
I PF par Hrvatsaka - SAD : Španija - Crna Gora ... II PF par Italija - Mađarska : Australija - Srbijasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
1/2 finale: Hrvatska - Crna Gora i Mađarska - Srbija
Finale: Crna Gora - Srbija
Šampion: Srbija
Comment
-
Izbacili su tačnu satnicu četvrtfinala za sutra
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment