Tanka linija izmedju iskljucenja i kontra faula. Vanja ih masu pravi, no je ime pa ima preveliki respekt kod sudija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vaterpolo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by deki94 View PostOno štto mi je sada zapalo za oko je to da smo i mi i Crnogorci izgubili mečeve u kojima smo dali manje od 10 golova..
@ Mario
Polako, ni vi niste sigurno prvi... Mi sigurno nikad ne bismo uradili to što ste vi uradili, jer koliko znam poslije toga vi se više nikad u košarci niste ni popeli na postolje..
Za kosarku eto obilo nam se od glavu,al nikad ta repka nije bila ista poslije pogobije najboljeg igrača,vjerovatno bi osvajali još barem 5,6 godina medalje s njim,al jbg takav je život.
Comment
-
Kako god ovo završilo ono mišljenje da su kolektivni sportovi kod nas glavni gubi svaku smisao poslije ovih OI...
Comment
-
Originally posted by deki94 View PostKako god ovo završilo ono mišljenje da su kolektivni sportovi kod nas glavni gubi svaku smisao poslije ovih OI...
Comment
-
Jasta, zavisicemo od streljastva i tekvondoa, dok ne dodju OI niko ne zna ni ko se takmici za nas, a kamo li nesto vise.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Jedino vaterpolisti što nam donose medalje, odojkaši donesu medalju svake 3-4 godine, ostali kolektivni sportovi se pitaju šta je to medalja na EP, SP ili OI. Dok recimo u već spomenutom streljaštvu se uvjek vrate sa medaljom. Ipak si upravu, jer jednostavno mi obožavamo sportove koji su uspješni kao što nam je i život. Vaterpolo, tenis i streljaštvo bi trebali da budu sportovi No.1 u Srbiji..
Što se tiče utakmice:
Koliko će nam ovaj Grk svirati kontra faulova i isključiti igrača???
AJDE DELFINI!!!!
Comment
-
Comment
-
Comment