Sto se tice Espargara tice veliki "BRAVO" a sto se tice Markqueza "bravo za njega a i za motor" . Naravno i za sve ostale vozace ... bravo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Grande Prémio de Portugal Circuito Estoril
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mislis naseg Stonera iz Panceva? Ovaj original opet pobedi, malo sam sumnjao u njega otkad mu zena ne drzi kisobran,Spiz izgleda jos jedan u nizu wsb vozaca koji ne moze da se uklopi u moto gp,Rosi mislim da idu ka boljem,Dradl dobar,ako Honda opet dominira sa onakvim podrhtavanjem motora sta ce biti od sampionata kada rese taj problem,bolje gledati samo Moto2 a to sam propustio nadam se da ce dati reprizuOriginally posted by denia_el View Postevo i nasmejanog edvardsaoporavi se brzo majstorea evo i stonera,ima da umrem od smeha svaki put kada ga vidim
Comment
-
-
Šta reći za Stonera.Klasični stonerovski huliganizam po stazi.Slična stvar kao u Herezu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
sreca da i ti nesto pises,inace vodim diskusije sama sa sobommalo su me uspavali ovi,ali sada ce deca iz moto3 sigurno da me razdrmajujedva cekam da cujem sta ce ben sada da kazedobro je da se vale smeje,ma njegov osmeh je vredniji od svake pobedea nikija ni videla nisam,gde nestade on?don't be scared homiesigpic
Comment
-
Napale ga obozavateljke i pocepale mu majcu....pa ode covek da se obuceOriginally posted by denia_el View Postsreca da i ti nesto pises,inace vodim diskusije sama sa sobommalo su me uspavali ovi,ali sada ce deca iz moto3 sigurno da me razdrmajujedva cekam da cujem sta ce ben sada da kazedobro je da se vale smeje,ma njegov osmeh je vredniji od svake pobedea nikija ni videla nisam,gde nestade on?
Comment
-
Originally posted by AleksandarD View PostZa ove sto nemaju fabricke masine dupla doza, i za Pedrosu da malo ojaca.don't be scared homiesigpic
Comment
Comment