Mogao bi sutra Dumulan da proba na usponu i onda hronometar do cilja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Napad u Pou i onda solo nizbrdo do cilja, kao sto je Contador radio par puta.
To su jajare, tako da nema nista od pokusaja.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Da li ce vise Bernal na jednom bitnom usponu otpasti pre samog uspona ili na pocetku, a ne da izadje na celo kad je vec proslo pola uspona i onda jos vuce 5km??!! Pa jbt Kwiatkowski (i ostali u skaju) koji uopste nije los vozac je eksplodirao bas bas na onoj etapi, i nema ga svaki put, a ovaj...
Kao Frum sto je radio za Viginsa, ili prosle godine (ili pretprosle) sto je Tomas vukao fruma kad je otpao, kad je on isao sa lakocom a frum nije mogao ni to da drzi. Svake godine Skaj ima nekog manijaka koji je na svakoj brdskoj etapi tu u grupi duze nego pola favorita.Last edited by colchonero; 26-07-18, 01:05.
Comment
-
Momak je strasan talenat, to sto ga je bas Sky uzeo, a ne neki drugi tim je vec druga prica.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Juce neki policajac oborio Fruma sa bicikla.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma sigurno nije znao da je to Frum 😂Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zatvorio putanju Demar, treba to da se kaznjava.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment