Nibali se vraca kuci. Prelom prsljenja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by BogdanB View PostNibali se vraca kuci. Prelom prsljenjaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Sa takvom povredom je zavrsio etapu u velikom stilu, veliki si Nibali
Nadam se da vozi Vueltu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
@kankkunen
Nije precizirano
[emoji981]️ @vincenzonibali speaking about his crash: "The road became narrower and there were no barriers. There were two police motorbikes. When Froome accelerated, I followed him, I was feeling good. Then we slowed down and I hit the ground"
@MareLFC
Valjda 15 dana oporavak, ocekujem ga tamo
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Izgleda, ali ne znam sta je ovo, kao neki pojas..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sagan mada, bilo bi lepo i da je Žilber dobio.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
TourminatorOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nije on nikad zavisio mnogo od tima, jbg požutela krštenica ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Zavrsni uspon je kao stvoren za Purita Rodrigeza Od aktivnih vozaca, kapiram da Valverdeu najvise lezi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment